به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عالیه شکربیگی بیان داشت: ما در کارگروه خانواده سالم ساختار خانواده و روابط بین اعضا را مد نظر داریم که در این راستا دختران هم یکی از شاخصههای مورد نظر ما هستند. به هر حال در شرایطی که مشکلات متعددی بر سر راه دختران جامعه وجود دارد؛ تلاش ما بر این است که وضعیت سلامت خانواده را برای همه اعضا تعقیب کنیم و نه اینکه بر یک عضو متمرکز شویم.
وی افزود: این موضوع به این معنی است که اگر سلامت خانواده را در یک نگاه سیستماتیک بررسی کنیم،سرمایه اجتماعی که دختران می توانند در خانواده داشته باشند بیشتر در این کارگروه مد نظر است. منظور از سرمایه اجتماعی این است که چقدر یک خانواده می تواند بستر اعتماد زایی برای دختر ما باشد، و یا تا چه اندازه یک خانواده در حل مسائل مربوط به دختران مشارکت و همراهی میکند، ارتباطات همدلانه و هنجارگرایه برای دختران در خانواده ها تا چه میزان فراهم می شود تا دختران احساس سرمایه در خانواده را داشته باشند.
دبیر کارگروه خانواده سالم معاونت زنان ریاست جمهوری با تاکید بر نگاه سرمایه اجتماعی دختران و سلامت خانواده در کارگروه سلامت خانواده افزود: ما بیشتر این مسائل را در نشست ها و جلسات بررسی کردیم وخروجی آن هم تدوین یک سری پروپزال بوده که به معاونت تقدیم شده است.
شکربیگی اظهار داشت: تلاش بنده به عنوان دبیرکارگروه خانواده سالم بر این است که عمده ترین موضوع دختران ما در خانواده که بحث سرمایه اجتماعی آنهاست دیده شود چرا که این بحث در مورد دختران ضرورت دارد و آنها زمانی که سرمایه اجتماعیشان در خانواده به خطر می افتد شاهد بحران و مشکلات آسیب زا برای دختران در خانواده خواهیم بود.
وی افزود: البته کارگروه خانواده سالم در نشست های مشترک با کارگروه آسیب های اجتماعی و محیط زیست و سلامت یک سری نشست ها را برگزار کرده است که نتایج خوبی داشت و ما منتظر اعلام نظر معاونت بر روی طرح های پژوهشی هستیم.
منبع: فارس