کد خبر:۱۱۹۸۹۹۴
دانشجو گزارش می‌دهد

اینجا بانوان میدان داری می‌کنند/ روایتی از زنان چهارمحال و بختیاری

وجود آسیب‌های فرهنگی میان دختران نوجوان و جوان ما را برآن داشت تا سر این رشته آسیب را بگیریم و به دنبال شمع‌های روشن این مسیر تاریک بگردیم در این گزارش هم‌صحبتی خبرنگار این رسانه را با بانوان اثرگذار در برخورد با آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی را می‌خوانید.  

اینجا بانوان میدان داری می‌کنند/روایتی از زنان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، زینب رحیمی؛ با توجه به افزایش تهدیدهای فرهنگی در مدارس و میان دانش‌آموزان و جوانان، نقش گروه‌های فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری در تقویت فرهنگ اسلامی و حفظ هویت دینی و ملی بیش از پیش اهمیت یافته است.

این گروه‌ها با اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی متنوع و هدفمند در مدارس، تلاش می‌کنند تا دانش‌آموزان را در برابر تهدیدهای فرهنگی مصون کنند و ارزش‌های اسلامی را در آن‌ها نهادینه سازند. 

فعالیت‌های این گروه‌ها در راستای افزایش سطح آگاهی و دانش دینی، و همچنین ایجاد پیوندهای اجتماعی مستحکم‌تر، به نحو محسوسی بر جامعه تاثیرگذار بوده و نقش مهمی در ایجاد همبستگی و یکپارچگی فرهنگی ایفا می‌کنند.

در راستای نیاز جامعه به بصیرت و تبیین اصول اسلام و انقلاب ، برآن شدیم تا همراه ستاد بانوان جبهه فرهنگی که یکی از پایه‌های فرهنگی استان به شمار می‌آیند در سلسله نشست‌های(بانوی میدان) حضور پیدا کنم تا از نزدیک با برنامه‌های این گروه آشنا شویم.

بانوی میدان نشستی تبیینی با هدف الگو نمایی بانوان فعال انقلابی در استان چهارمحال و بختیاری است که به همت معاونت بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان برگزار می شود.

نشست هفتم این برنامه به معرفی و الگوی نمایی بانوی مجاهد و خستگی ناپذیر می‌پردازد که در کنار فعالیت‌های بصیرتی مثل جمع آوری کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان، جلسات متعدد تدبر و پرورش مربی را نیز اداره می‌کند.

ابتدای این جلسه ابتدا شبهات دانش‌آموزان در راستای حجاب، مسائل سیاسی و تربیتی توسط معلمان مطرح شد و مربیان ایده‌های اثرگذار خود را برای رفع شبهات بیان کردند.

فاطمه فاضلیان در خصوص اقدامات این دبیرخانه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو گفت: جبهه فرهنگی با الگو گیری از جبهه دفاع مقدس در جنگ تحمیلی و با تاکید مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۳۹۲/۲/۲ با هدف انجام کارهای مردمی تشکیل شد.

دبیر ستاد بانوان جبهه فرهنگی چهارمحال و بختیاری افزود: اصل جبهه فرهنگی این است که با تسلط و آگاهی کامل از جامعه یک ظرفیتی را ایجاد کند که مردم کار را ادامه دهند چرا که هرجا مردم به میدان آمدند و گروهی و خودجوش فعالیت کردند آن کار به موفقیت رسیده و اثرگذارتر شده است. 

بانوان میدان پای کار جامعه هستند 

وی ادامه داد: ستاد بانوان در استان حدود سه سالی است که تشکیل شده و همکاران ما در جبهه فرهنگی در طرح(بانوی میدان ) بانوان اثرگذار و فعال را می‌یابند و به آنها در راستای توسعه فعالیتشان کمک‌هایی نظیر معرفی مربی، مخاطب و حتی پک‌های فرهنگی داده می‌شود.

فاضلیان بیان کرد: بعد از شناسایی بانوی میدان فعالیت‌هایشان در گروه و کانال‌های منتسب به جبهه فرهنگی منتشر می‌شود تا افراد دیگر که ظرفیت فعالیت در میدان را دارند از آن الگوبرداری کنند .

وی در پایان افزود: افرادی که در این نشست‌ها به عنوان مخاطب شرکت می‌کنند ظرفیت این را دارند که به مربیان بعدی ما در گروه‌های جدید تبدیل شوند که ما همه این ظرفیت‌ها را شناسایی و تقویت می‌کنیم.

دبیر ستاد بانوان جبهه فرهنگی استان به یکی از منازلی که سرکشی کرده بودند اشاره کرد و افزود: در این طرح به منازل بسیاری سر زدیم و اتفاقات جالبی رقم خورد که اثرگذار بود به طور مثال معلم بازنشسته‌ای جمعی از دوستان خود در رشته‌های مختلف خیاطی، عروسک سازی، آموزش زبان انگلیسی و ... را گرد هم جمع کرده و در کنار کلاس عروسک سازی مسائل و مبانی اعتقادی را آموزش می‌دهند. 

برگزاری جلسات جهاد تبین را با هدف روشنگری دبیران 

رفیعی یکی از بانوان میدان شهرکرد است که جلسات جهاد تبین را با هدف روشنگری دبیران، دوستان و آشنایان در منزل خود برگزار می‌کند.

به گفته وی این جلسات با تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد تبین آغاز شد که تا کنون به صورت مداوم هر هفته برگزار می‌شوند و ازآنجایی که جلسات در منازل مخاطبان برگزار می‌شود و ظرفیت محدودی دارند امکان فراخوان عمومی نیست و تنها افرادی که در گروه‌های ما عضو هستند و دغدغه فرهنگی دارند شرکت می‌کنند.

رفیعی با بیان اینکه کتابخوانی یکی از مهمترین بخش‌های جلسات ما است چراکه شخص اثر گذار باید ابتدا اعتقادات خود را تقویت و تثبیت کند و به یک باور قلبی در اعتقادات برسد تا بتواند شبهات لازم را برطرف کند.

مطالعه موثرترین راه تثبیت مبانی اعتقادی

مسئول برگزاری جلسات خانگی مردمی گفت: به فرموده امام راحل یک مسلمان که اعتقادات مذهبی دارد اگر با کتاب و مطالعه سروکار نداشته باشد کم‌کم از راهش فاصله می‌گیرد در صورتی که این افراد باید انقدری قوی باشند که فضای مجازی، گفتار دیگران و جامعه روی آنها اثر نگذارد. 

وی ادامه داد: حداقل اثر این جلسات کتابخوانی و تبیینی این است که باورهای خودمان تقویت می‌شود چراکه نگهداشتن حجاب در این روزگار خود جهاد بزرگ است که برپایی این جلسات و تکرار قواعد و اصول اسلامی ما را در راستای هدفمان ثابت قدم‌تر می‌کند.

رفیعی بیان داشت: در این جلسات فقط مطالب اسلامی مطرح نمی‌شود بلکه با راهنمایی از کتاب‌های امام راحل استکبارستیزی و دشمن‌شناسی، تدبر در آیات قرآن کریم و تقویت اخلاق اسلامی از دیگر موضوعاتی است که مورد گفت و گو و بحث قرار می‌گیرند.

 

مسئول برگزاری جلسات خانگی مردمی اظهار کرد: کلاس تدبر قرآن با هدف تربیت مربی قرآن و بحث اخلاق با هدف تقویت اخلاق اسلامی در میان جوانان مومن برگزار می‌شود چراکه یک فرد مذهبی و مومن باید در خانواده و جامعه بهتر عمل کند و الگو باشد و اگر من مذهبی صبوری و برداری در برابر مشکلات را بلد نباشم نمی‌توانم باورهای بزرگ را در جامعه عملی کنم.

به گزارش دانشجو، برگزاری جلسات جهاد تبیین با هدف تقویت مبانی اعتقادی، سیاسی و مذهبی مدیران، معلمان و فعالان فرهنگی سبب می‌شود تا اندیشه افراد در حوزه‌های یادشده تقویت شود و در کنار یکدیگر در راستای نهادینه کردن فرهنگ ایرانی اسلامی در شهرستان‌ها، استان‌ها و در نهایت کشور موثر باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار