نصیری مسئول خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به مصاحبه ابتکار با BBC گفت: متأسفانه گروه خبری شبکه بیبیسی پس از ۶ سال (پس از فتنه ۸۸) با مجوز وزارت ارشاد دولت حسن روحانی وارد ایران شد . که در مقابل اعتراضهای صورت گرفته به حضور این شبکه شایعهپراکن BBC سخنگوی وزارت ارشاد به چند نکته اشاره کرد که این گروه مصاحبهکننده بیبیسی همه قوانین وزارت ارشاد را برای مجوز برنامه زیر پا گذاشتند.
وی افزود: مجوز برای فعالیت چندروزه بیبیسی صادرشده و مسئولان نیز از مصاحبه با آن منع شدهاند،که ما شاهد مصاحبه باخانم ابتکار بودیم، مجاز به تنها تهیه گزارش درزمینهٔ موضوع هستهای بوده که در مورد مسائل امنیتی ، مسائل قضایی و گروگانگیری سفارت امریکا و یا…. نیز با سرکار خانم ابتکار بحث شده است.
نصیری ادامه داد: همچنین به این گروه خبری از بیبیسی تأکید شده بود که از سیاه نمایی پرهیز دوری کند و تنها واقعیات را منعکس کنند. گزارش پخششده در بیبیسی فارسی خلاف این موضوع را نشان میداد. بههرحال گروه خبری بیبیسی جهانی که قرار بود یک مستند هستهای بسازد، معصومه ابتکار را مقابل دوربین خود نشاند تا آنچه آمریکا و انگلیس از توافق هستهای میخواهند، یعنی تقویت دوستان خود در ایران از طریق توافق هستهای را با معاون اصلاحطلب حسن روحانی به دست آورد.
وی گفت: با تمامی این تفاسیر، خبرنگاران بیبیسی به ایران آمدند و گزارشهای خبری خود را ضبط و برای پخش در اختیار بنگاه سخنپراکنی قراردادند. حال ذکر چند نکته در مورد مصاحبه خانم ابتکار ضروری است و از پرداختن به خباثتها و توطئههای بیبیسی اجتناب میشود؛ چراکه صدها یادداشت و مقاله در توصیف خباثتهای این شبکه شایعه پخشکن بیبیسی باید نوشت.
مسئول خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اضافه کرد: معصومه ابتکار اگرچه رئیس سازمان محیطزیست است اما انتخاب معنادار بیبیسی برای گفتوگو درباره تأثیر توافق بر تحولات داخلی ایران بود. همانگونه که گفته شد، این زن اصلاحطلب، سال ۸۸ و درحالیکه عضو شورای شهر بود تحرکات مشکوکی انجام میداد. به عبارتی او سال ۸۸ همسو با فتنهای بود که هدفش تغییر ساختار جمهوری اسلامی بود. او به همراه محمدعلی نجفی و در برخی مواقع احمد مسجد جامعی، وظیفه تحریک و شوراندن خانوادههای قربانیان درگیریهای خیابانی را بر عهده داشت.
وی افزود: به گفته خبرنگار بیبیسی، کیم غطاس، دلیل اصلی اینکه قصد داشته با معصومه ابتکار مصاحبه کند، سابقه وی بوده است. غطاس خاطرنشان کرده که معصومه ابتکار سخنگوی دانشجویان تسخیرکننده سفارت آمریکا در سال ۵۸ بوده ولی اینک در اردوگاه اصلاحطلبان قرار دارد و معتقد به نیاز ایران به توسعه و تغییر است. به نظر خبرنگار بیبیسی، ابتکار کسی است که به برآورده کردن نیازهای جوانان در زمانه در حال تغییر تأکید دارد.
نصیری گفت: نکته جالب این مصاحبه معاون رئیسجمهور پرده دیگری از فرمول ادعایی برد- برد را به نمایش گذاشت. معاملهای که بر اساس آن آمریکا منافع ملی ایران را میبرد و اصلاحطلبان با «اهرم» توافق هستهای، نتیجه انتخابات را! ابتکار درباره تأثیر توافق بر تحولات سیاسی درون ایران گفت توافق هستهای اهرمی در اختیار اصلاحطلبان در ایران در مقابل سایر گروههای سیاسی قرار میدهد. این اظهارات ابتکار درواقع همان هدف اصلی آمریکاییها از توافق هستهای یعنی تغییر ساختار سیاسی ایران را یادآوری میکند! سیاست «به اسم هستهای به کام تغییر» هدف اصلی آمریکاییها از توافق هستهای است.!
این فعال دانشجویی اضافه کرد: سخنان مشترک ظریف و کری در مورد تغییر دولت و مجلس در صورت شکست مذاکرات نشان از این دارد که آمریکاییها یک هدف بزرگ در ایران دارند و آن هدف همان «نفوذ در ایران» است.
نفوذی که تغییر ساختار حکومتی در ایران را دنبال درواقع توافق هستهای همانند حفره نفوذ است و سیاسیونی که برای این توافق هورا میکشند بیصبرانه منتظر ورود آمریکا از این حفره هستند. اظهارات ابتکار نیز ناظر به همین موضوع است. او اکنون بالاترین مقام سیاسی در ایران است که رسماً ارتباط توافق هستهای و وضعیت نیروهای غربگرا یا به عبارتی تأثیر توافق هستهای بر جایگاه غربگرایان ایران را تائید کرده است.
دبیر خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: از سوی دیگردر حالی که دولتمردان از توافق هستهای به عنوان کلید گشایش تمام مشکلات کشور – از حل مشکل بیکاری و دردسرهای تحریم و رونق تولید و ورود سرمایه… تا وعده آب و هوای بهتر و حل مشکل آب شرب مردم- یاد میکردند، رئیس سازمان محیطزیست از واقعیت پرده برداشت و اذعان کرد توافق هستهای اهرم سیاسی اصلاحطلبان برای رقابتهای جناحی است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: معصومه ابتکار در مصاحبه با بیبیسی گفت توافق اتمی، «اهرمی» در اختیار اصلاحطلبان در ایران در مقابل سایر گروههای سیاسی کشور قرار میدهد. حال بهتر میتوان فرمول ادعایی برد-برد در مذاکرات را تفسیر کرد. دستاوردهای هستهای و بلکه منافع ملی کشور را آمریکا میبرد و اصلاحطلبان در مقابل رویای برد در رقابتهای آتی انتخابات را میبینند.