به گزارش گروه بینالملل «خبرگزاری دانشجو»، وزارت خارجه انگلیس در این بیانیه تصریح کرد: هشدارهای قبلی مسافرتی اکنون تنها به مناطقی هم مرز با افغانستان، پاکستان و عراق محدود شده است.
«فیلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلیس در ارتباط با این تجدیدنظر صورت گرفته، گفت: باور داریم که خطر برای شهروندان انگلیسی در ایران در دوران اخیر تغییر یافته است.
وزیر خارجه انگلیس توضیح داد: توصیه های مسافرتی برای هر کشوری به صورت مستمر و بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده صورت می گیرد.
هاموند افزود: سیاست انگلیس در مورد توصیه در خصوص عدم مسافرت به یک منطقه وقتی صورت می گیرد که قضاوت این باشد که خطرات به صورت غیرقابل قبولی در این منطقه بالا است.
وی ادامه داد: ما این ملاحظه را همچنان برای بخش هایی از ایران مشخصا برای مرزهای این کشور با افغانستان و پاکستان داریم .
وزیر خارجه انگلیس تصریح کرد: باور داریم که خطر برای شهروندان انگلیسی در سایر مناطق ایران تغییریافته است.
وی همچنین گفت که تغییر ارزیابی های مسافرتی انگلیس در مورد ایران به شکل انفرادی انجام شده اگرچه این تغییر هم راستا با بیشتر شرکای این کشور صورت گرفته است.
وزیر خارجه انگلیس همچنین به بسته بودن سفارت این کشور در تهران اشاره کرد و افزود: گردشگران انگلیسی همچنان باید آگاه باشند که حمایت های کنسولی ما در این شرایط محدود است و آنان بایستی به دقت خطرات مسافرت به ایران را موردتوجه قرار دهند .
هاموند افزود: شهروندان انگلیسی در صورت نیاز به کمک های ضروری مشورتی می توانند با سفارت سوئد و یا هر سفارت عضو اتحادیه اروپا در تهران تماس بگیرند.
در بیانیه وزارت خارجه انگلیس همچنین آمده است: ما همچنان به توصیه نسبت به تمام سفرها به مناطق مشخص، به خصوص در طول مرز با عراق، پاکستان و افغانستان، ادامه می دهیم. با این حال، دیگر توصیه ای نسبت به تمام سفرها به جز سفرهای ضروری به دیگر مناطق ایران وجود ندارد. ما توصیه خود را به روز رسانی کرده ایم تا خطرات احتمالی که ممکن است اتباع انگلیسی مسافر به ایران دچار آن شوند، شفاف تر شوند.
وزارت امور خارجه انگلیس در آخرین هشدار مسافرتی خود که مربوط به سال گذشته است، برای تمامی سفرهای غیرضروری به همه مناطق ایران محدودیت قایل شده بود.
این وزارتخانه با این ادعا که مسافران خارجی انگلیسی و نیز دارندگان تابعیت دوگانه انگلیسی - ایرانی بیش از هر ملیت دیگری در ایران درخطر هستند، از اتباع این کشور خواسته بود تا حد ممکن به ایران سفر نکنند.
انتظار می رود که با لغو هشدار مسافرتی دولت انگلیس در خصوص سفر به ایران که متعاقب توافق هسته ای وین صورت می گیرد، شاهد سرازیر شدن خیل گردشگران انگلیسی به ایران باشیم.
متصدیان صنعت گردشگری پیشتراز هشدارهای مسافرتی دولت انگلیس به عنوان یکی از موانع سفر گردشگران این کشور به ایران یاد کرده بودند.
این داره چی میگه ؟ ... مگه قبلاً امن نبود تازه امن شده! یه مقدار به بازی رسانه ای اینا توجه کنین ... نترس بابا مردم کشورتو نمی خوریم --- از همین انگلیس و امریکا توریست اومده بود میگفتن تا حالا همچین امنیتی ندیدن نمی دونم این وزیر امور خارجه اینا رو از کجا در میاره
طرف جهانگرده یه بار میاد ایران از اون موقع روی ماشینش مینویسه ایران (بزرگ است) فوق العاده است این همه کشور رفته یه چیزی دیده که میگه ... آقای علی نیمشه جلوی سفر آدم ها رو گرفت که ، اما اینا دارن سفارت انگلستان رو توی ایران باز میکنن جلوی او نرو باید گرفت