به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»،پانزدهمین شماره ماهنامه «سرآمد» ویژه شهریورماه، با پرداختن به راه های رسیدن به موفقیت، از سوی بنیاد ملی نخبگان منتشر شد.ماهنامه خبری، علمی، آموزشی، تحلیلی «سرآمد» مطالب کاربردی (و نه شعاری) فراوان به چشم می خورد و گفت وگوهایش هم بدون رنگ نصیحت و پندگویی های بسیار رایج در رسانه های ارگانی، مردان و زنانی را به صحبت نشسته است که سالک علمو اهل عمل بوده اند .
پرویز کرمی سردبیر «سرآمد»، اهمیت شناخت و باور جوانان را در رشحه قلم اش جاری کرده است و در یادداشتی با عنوان «فصلی نو در رسیده» نکته هایی در این حوزه بیان کرده است. « نسل جدید به آب باریکه دولت قانع نیست و نمی خواهد در پیچ و خم معاش به یک آدم عادی و کوچک بدل شود. او اهل خطر کردن است، می خواهد قدم های بلند بردارد. می خواهد بر دنیا اثر بگذارد و می خواهد خودش را اثبات کند. می ترسید اشتباه کند؟ کیست که تا به حال اشتباه نکرده باشد؟» این، بخشی از قلم سردبیر است که در سرآمد پانزدهم منتشر شده است.
محمد یوسف نیا درباره اقتصاد دانش بنیان و ضرورت تولید و استفاده از کالای داخلی که چند شماره ای است، در سرآمد به جد، مورد توجه قرار گرفته است، یادداشتی نوشته است که می توانید کامل آن را در این شماره مطالعه کنید.
اما، درد پایان نامه فروشی هم، تبدیل شده است به سردردی برای تحریریه سرآمد. تا گزارش و یادداشت هایی در این شماره را به خود اختصاص دهد.
برگزیده جایزه علامه طباطبایی هم از مناعت طبع سرآمدی ها برای نشر انتقادها و حرف های صریح بهره جسته است و گفته است: «مشکل؛ طرز فکر مدیران است نه قانون و سند.» دکتر محمدمهدی شیخ جباری در گپی مفصل، گفته است: «نمی گویم از کشورهای دیگر الگو بگیریم، ولی می توانیم فکرمان را به کار بیندازیم و متناسب شرایط مان راهکار ارائه دهیم. این نکته را هم اضافه کنم که اتفاقا بنیاد یکی از آن معدود دستگاه هایی است که به نسبت در این زمینه خوب عمل کرده است.»
نسرین معظمی که در این شماره سرآمد گفت وگویی انجام داده، معتقد است «کمبود بودجه مانع پژوهش نیست». وی که استاد پژوهشکده بیوتکنولوژی سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران است، حرف های به درد بخوری را برای دانشجویان دارد: «مهم ترین نقطه ضعف اغلب دانشجویان تلاش برای کسب مدرک دانشگاهی همزمان با کار برای گذران زندگی است که در بسیاری از موارد سبب می شود که دانشجو واقعا وقتی برای آموزش و پژوهش کافی نداشته باشد.»
گفت وگو با یک مدیرعامل جوان یک شرکت فناور که نکته های خوبی برای کارآفرینان و علاقه مندان به عرصه گفته است، از آن مطالبی است که به وادی عمل گرایی تعلق دارد. «نوید مجرد» می گوید: «ما زیاد بلندپروازی نمی کنیم. سعی می کنیم در این مجموعه ای که دستمان است، کارهایی را که بلدیم، خوب انجام دهیم. شاید رشد مالی مان شیب کمی داشته باشد، اما راضی هستیم.»
گفت وگو با محمدجواد شکوری یکی دیگر از مدیرعاملان جوان کشورمان که از یکی از ایده های خوب اش، امروز در فضای اینترنت، مردم ایران بهره مندند، با سرآمد پانزدهم گفت وگو کرده و گفته است: «بسیاری از کسانی که الان در برنامه نویسی یا سخت افزار موفق هستند، کسانی هستند که به دانشگاه بسنده نکرده اند. چون اگر بسنده کنند، کارشان تمام است. این اختلاف متاسفانه وجود دارد و دنیای کامپیوتری که ما الان درباره اش حرف می زنیم، اصلا هیچ ربطی به دو سال پیش اش ندارد.»
پانزدهمین شماره ماهنامه سرآمد به صاحب امتیازی بنیاد ملی نخبگان، مدیرمسوولی سورنا ستاری و سردبیری پرویز کرمی در 132 صفحه، ویژه شهریورماه 1394 منتشر شده است. برای دریافت اپلیکیشن این نشریه می توانید به saramad.co مراجعه کنید.