کد خبر:۴۳۵۹۸۲

ایران قبرستان خودروهای اروپایی

وی با اشاره به مذاکرات شرکت‌های خودروسازی با خارجی‌ها برای گسترش همکاری‌ها، اظهار داشت: متأسفانه اروپا ایران را به‌نوعی بازار فروش محصولات عقب‌مانده خود کرده است، این درحالی است که اروپا تا ۲۰۲۰ اغلب تولیدات خود را روی خودروهای هیبریدی قرار داده اما ایران هنوز در تولید خودرو با مشکلات متعددی روبه‌رو است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» علی علیلو با اشاره به حضور وزیر صنعت در جلسه روز گذشته کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در این جلسه گزارشی در مورد برنامه‌ها و وضعیت صنعت خودروسازی کشور از سوی وزارت صنعت اعلام شد که در این گزارش همه چیز به‌نظر مثبت بود اما انتقادات نمایندگان مجلس را نیز به‌دنبال داشت.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه اعتراضاتی مبنی بر عدم توجه وزارت صنعت به نتایج تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی عنوان شد، افزود: قرار بود وزارت صنعت وظایفی را که گزارش تحقیق و تفحص در اصلاح صنعت خودروسازی کشور تعریف کرده اجرایی کند اما متأسفانه هنوز چنین چیزی عملیاتی نشده است.

 

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی اضافه کرد: خصوصی‌سازی، تعیین تکلیف شرکت‌های زیان‌ده و ارتقای سطح تولید شرکت‌های خودروساز سه محور مورد انتقاد نمایندگان مجلس به وزیر صنعت بود که در این جلسه مطرح شد.

 

علیلو با اشاره به اینکه بعد از صحبت‌های وزیر صنعت، نمایندگان تشکیل یک کمیته مشترک را میان وزارت صنعت و کمیسیون صنایع برای بررسی بهتر وضعیت صنعت خودروسازی کشور پیشنهاد کردند، گفت: قرار است وزارتخانه در این رابطه نظر نهایی خود را اعلام کند.

 

وی با اشاره به مذاکرات شرکت‌های خودروسازی با خارجی‌ها برای گسترش همکاری‌ها، اظهار داشت: متأسفانه اروپا ایران را به‌نوعی بازار فروش محصولات عقب‌مانده خود کرده است، این درحالی است که اروپا تا 2020 اغلب تولیدات خود را روی خودروهای هیبریدی قرار داده اما ایران هنوز در تولید خودرو با مشکلات متعددی روبه‌رو است.

 

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی اضافه کرد: وزیر صنعت دفاعیات خود را در این مورد اعلام کرد اما چون نمایندگان مجلس هنوز یک برنامه راهبردی منسجم از سوی وزارتخانه برای چگونگی شراکت خودروسازان داخلی با خارجی‌ها مشاهده نکرده بودند قرار شد وزارت صنعت برنامه خود را به کمیسیون ارائه دهد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
بازم محصولات عقب مانده اروپاواقعا شرف داره به این فرقان شکستهای تولیذاخل که باچندبرابرقیمت واقعی به مردم بیچاره باهزارمنت فروخته میشدوخیلی جالبه بآینکه قیمت آهن وفولادومواداولیه پایین اومده دلشون نمیادقیمتهاروپایین بیارندوگرانی بیمورداین خودروهاباعث بالارفتن قیمت ماشینهای خارجیه که دراصل باقیمت خیلی پایین واردمیشه هم شده تابه خاطربالابودن قیمت این ماشین هامردم مجبوربه خریداین فرقون های داخلی بشند.ولی خیالشون روراحت کنیم تاقیمتهابه یک چهارم نرسه وکیفتها هم پایین نیادکسی ماشین داخلی نمیخره...پس بیخودمثل قبل سرمردم روشیره نمالید.خیلی رومیخوادکه قیمتهارودوسه برابرکردند ولی حالا که بایددوباره بیارندپایین زورشون میادویاپونصدیایک میلیون میارن پایین توتمام دنیاورسانه هاجارمیزنندواقعاخجالت داره.
3
1
پربازدیدترین آخرین اخبار