کد خبر:۴۳۶۱۱۶

ماجرای پارکینگ‌های مملو از خودرو

به گفته خودروسازان، از لحظه ای که خودرو از خط تولید خارج می‌شود تا وقتی که به دست مشتریان می‌رسد، حدود سه هفته طول می‌کشد و در این بازه زمانی کارهای مربوط به تسویه حساب با مشتریان، بیمه و... انجام می‌گیرد.خودروسازان البته تاکید می‌کنند که رکود بازار بر تولید و فروش آنها اثرگذار بوده، اما نه آنقدر که فروش متوقف و تولید آسیبی جدی ببیند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» بازار خودرو ایران در حالی این روزها با تشدید رکود دست‌و‌پنجه نرم می‌کند که این ماجرا در شبکه‌های اجتماعی به منشأ اخبار و شایعات تبدیل و حتی دستمایه طنز کاربران نیز قرار گرفته است.

یکی از اخباری که شبکه‌های اجتماعی طی دو سه هفته گذشته مانور زیادی روی آن داده‌اند، به پر شدن انبار و پارکینگ‌های خودروسازان مربوط می‌شود تا جایی که حتی اکبر ترکان، مشاور رئیس‌جمهوری نیز به آن اشاره کرده است. وی به تازگی عنوان کرده که در یکی از پارکینگ‌های خودروسازان کشور 80 هزار خودرو پارک است و این نشان از افت شدید تقاضا دارد. با این حال اما خودروسازان پر بودن پارکینگ‌ها را موضوع چندان عجیبی ندانسته و تاکید دارند که رکود بازار تنها به اندازه چند هزار دستگاه، روی تولید و فروش آنها اثر گذاشته است.

به گفته خودروسازان، از لحظه ای که خودرو از خط تولید خارج می‌شود تا وقتی که به دست مشتریان می‌رسد، حدود سه هفته طول می‌کشد و در این بازه زمانی کارهای مربوط به تسویه حساب با مشتریان، بیمه و... انجام می‌گیرد.خودروسازان البته تاکید می‌کنند که رکود بازار بر تولید و فروش آنها اثرگذار بوده، اما نه آنقدر که فروش متوقف و تولید آسیبی جدی ببیند. خودروسازان این را هم می‌گویند که در حال حاضر و با توجه به رکود فعلی بازار، چند هزار دستگاه مازاد تولید دارند و این موضوع باید به نحوی در برنامه تولیدشان مدیریت شود. اظهارات خودروسازان در شرایطی است که شبکه‌های اجتماعی پی‌در‌پی عکس‌هایی هوایی از جاده مخصوص منتشر می‌کنند که از پر بودن پارکینگ آنها (شرکت‌های خودروساز) حکایت دارند. حالا این «پربودن پارکینگ‌ها» طبیعی است یا غیرطبیعی، موضوعی است که در آینده و با بررسی آمار فروش و تولید خودروسازها مشخص خواهد شد.


منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار