کد خبر:۴۴۲۲۴۳

امکان افزایش قیمت مرغ با بازگشت حجاج

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه تولید این کالا مقداری کاهش یافته است،پیشنهاد کرد: مرغ مورد نیاز مردم در زمان ورود حجاج از محل ذخایر شرکت پشتیبانی اموردام تامین شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» محمد یوسفی  با بیان اینکه تولید مرغ مقداری کاهش یافته است، اظهارداشت: تولید مرغ در کشور بسیار بیشتر از میزان مورد نیاز بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد، افزود: دیگر نیازی نیست شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغ‌داران را از بازار جمع‌آوری کند؛ مگر اینکه بابت قراردادهای قبلی چیزی باقی مانده باشد.

 

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور با بیان اینکه تولیدکنندگان جوجه هنوز نمی‌توانند تولید خود را به قیمت دلخواه عرضه کنند، گفت: درحال حاضر قیمت جوجه بین ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ تومان است، این درحالی است که نرخ آن باید حدود ۱۶۰۰ تومان باشد.

 

یوسفی، قیمت مرغ زنده را به صورت نقدی بین ۴۵۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان اعلام واضافه کرد: قیمت مرغ زنده به شکل مدت‌دار حدود ۴۷۰۰ تومان و نرخ مرغ آماده به طبخ در میدان بهمن بین ۶۵۰۰ تا ۶۶۰۰ تومان است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت قیمت مرغ در روزهای آینده به چه صورت خواهد بود؟ گفت: معمولا در ماه مهر قیمت مرغ افزایش پیدا نمی‌کند، البته باید ورود حجاج به کشور را مدنظر قرار داد که در این شرایط مصرف مرغ مقداری افزایش پیدا می‌کند.

 

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور ادامه داد: پیشنهاد ما این است که مرغ مورد نیاز مردم در زمان ورود حجاج، از محل ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام تامین شود.

 

یوسفی با بیان اینکه مسئولان باید این موضوع رسما اعلام کنند، افزود: شرکت پشتیبانی امور دام هنوز مقدار زیادی مرغ در انبارهای خود دارد.

 

وی با اشاره به اینکه صادرات به عراق درحال انجام است، اضافه کرد: وضعیت صادرات این کالا به افغانستان همچنان بلاتکلیف است و فعلا به دلیل مشکلاتی که وجود دارد، مرغی به این کشور صادر نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار