آغاز به كار بيست و هشتمين دوره مسابقات قرآن كريم در اروميه
محمد مهرزاد صدقياني در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اروميه، اظهار داشت: اين مسابقات در رشته هاي حفظ سه جز تا حفظ كل قرآن كريم، قرائت به روش تحقيق و ترتيل، مفاهيم و اذان ويژه كاركنان پايور و وظيفه شاغل در سپاه از امروز به مدت دو روز در اروميه برگزار شده است.
وي افزود: بخش كتبي مسابقات شامل جز 9 و 10 قرآن كريم از كتاب تفسير آيت الله مكارم شيرازي است.
صدقياني با بيان اينكه بيش از 70 نفر براي شركت در اين مسابقه اعلام آمادگي كرده اند، گفت: سه نفر از اساتيد مجرب داوري اين مسابقات را برعهده دارند و در هر رشته سه نفر به مرحله استاني راه مي يابد.
مدير ارتباطات سپاه شهداي آذربايجان غربي گسترش فرهنگ غني و نوراني قرآن كريم، انس بيش از پيش كاركنان ارتش با مفاهيم عاليه قرآن، ايجاد رقابت سالم و معنوي بين قاريان و حافظان قرآن كريم و شناسايي كاركنان متعهد و علاقمند قرآن براي ارتقاي سطح علمي آنان را از اهداف برگزاري اين مسابقات عنوان كرد./انتهاي پيام/