بانوی تکواندو کار ایرانی به مدال نقره رسید
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات تکواندوی بازیهای ارتش های جهان (سیزم) از صبح امروز (پنجشنبه) با حضور 229 تکواندوکار از 43 کشور به مدت 3 روز به میزبانی شهر "مونگ یونگ" کره جنوبی در حال پیگیری است و تیم ایران در این رقابتها با 12 هوگوپوش به مصاف رقبایش میرود.
در نخستین روز این رقابتها، هوگوپوشان اوزان 54-، 63- و 87+ کیلوگرم مردان و 46-، 53- و 73+ کیلوگرم زنان مبارزات خود را آغاز کردهاند که مهدی اسحاقی، ابوالفضل یعقوبی، سجاد مردانی و ناهید کیانی نمایندگان ایران هستند.
در بخش بانوان ناهید کیانی در مرحله اول برابر هووا یونگ از کانادا را 11 بر هفت به برتری دست یافت و در مرحله دوم باید با برنده دیدار چین و مغولستان مبارزه می کرد که این دو تکواندوکار هیچ کدام روی شیاپ چانگ حاضر نشدند و در نهایت کیانی در مرحله نیمه نهایی نیز بعنوان نفر برنده مبارزه اعلام شد و به فینال راه یافت. اما در مرحله نیمه نهایی مقابل ایریش سیلوا از برزیل با نتیجه نزدیک هفت بر شش تن به شکست داد و به نقره رسید.
نمایندگان ایران در هر سه وزن آقایان به فینال راه یافتند و برای کسب مدال طلا تا دقایقی دیگر بر روی شیاپ چانگ میروند.