علی عرب دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه بعد از شوک بزرگ نامه چهار وزیر دولت در فضای اقتصادی کشور ما همچنان شاهد پس لرزههای شدید بیان واقعیتهای اقتصادی در رابطه با این نامه هستیم،گفت: البته این واقعیتها بر مردم و کارشناسان اقتصادی پوشیده نبود اما تیم اقتصادی دولت هیچگاه در ماههای اخیر حاضر به اعتراف و پذیرش این مسئله در افکار عمومی نبودند.
وی تصریح کرد: اما شوک دیگر را اخیرا رئیس جمهور با سخنان خود ایجاد کرد. در حالیکه وی تلاش کرد با صحبت از تأثیرات اقتصادی توافق یک فرار رو به جلو را انجام دهد و بر عدم کارایی برنامههای اقتصادی برای خروج از رکود را باز با توافق بپوشاند.
دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه رئیس جمهور بازهم دیوار تحریمها را مهمترین عامل جلوی فعالیت فعالان اقتصادی و اقتصاد بیمار کشور عنوان کرد،اظهار داشت: در حالی که به گفته بسیاری از کارشناسان عدم مدیریت صحیح و نبود برنامه اجرایی مناسب یکی از دلایل اصلی این موضوع است.
وی افزود: به نظر میرسد دولت در زمینه اقتصاد فقط منتظر توافق است و امید دارد با حضور سرمایهگذاران آمریکایی و اروپایی بتواند به اقتصاد رونق ببخشد. این در حالی است که بیشتر از آن که ما به فکر ورود سرمایههای خارجی باشیم باید بتوانیم با توان داخلی خود نیازهای کشور را برآورده کنیم.
عرب ادامه داد: قرار نیست ما صرفاً یک بازار پر سود ٨٠ میلیونی برای سودجویی سرمایه گذاران خارجی باشیم، بلکه باید بتوانیم اقتصاد درونزا را تقویت و علاوه بر تأمین بازار ٨٠ میلیونی کشور از ظرفیت بازار ٣٠٠ میلیون نفری کشورهای منطقه استفاده کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: نباید اجازه دهیم تا ورود شرکتهای بزرگ چند ملیتی زمینهساز نفوذ دشمن در کشور شود زیرا این طریق آنها با در دست گرفتن نقاط کلیدی اقتصادی زمینه وابستگی کشور و ایجاد فشار از سوی بیگانگان را فراهم میکنیم.