آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۹۱۳

قرارداد ۳ساله فدراسیون دوچرخه سواری با مربی ایتالیایی

وینچنزو چچی تا بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا هدایت تیم ملی دوچرخه‌سواری ایران در بخش سرعت را بر عهده گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری، وینچنزو چچی مربی 49 ساله ایتالیایی قرارداد 3 ساله ایی تا بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا اندونزی با فدراسیون امضاء کرد.

این مربی سابقه مربیگری در تیم ملی ایتالیا از سال 2008 تا 2011 را دارد و در سال 2012 نیز در کشور ژاپن کار کرده است.

برای این مربی در صورت کسب مقام‌های خوب نسبت به سطح مسابقه‌ها پاداش‌هایی در نظر گرفته شده است که این مورد برای مربیان خارجی قبلی نیز وجود داشت. در مورد دستیار نیز قرار شد او یک دستیار ایرانی داشته باشد که فعلا جبرئیلی به عنوان دستیار او در تیم ملی فعالیت خواهد کرد.

وینچنزو چچی مقام چهارم قهرمانی جهان در سال 1992 را کسب کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار