به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، خانه فوتبال بدون صاحب و مالک مانده، گویا کسی نیست به داد این بدن زخمی و متهم برسد، فوتبال آنقدر به ناپاکی و بی لیاقتی مقاماتش اطمینان پیدا کرده که کمکم به ذات خودش هم شک برده است، نکند خود فوتبال هم ناپاک باشد؟
بلاتر، پلاتینی، ویار اسپانیایی، معاونت آلمانی، اتوکشیده های خائن آفریقایی، سکوت کنندگان ناپاک آمریکای جنوبی، فرصت طلبان چشم بادامی و اعرابی که دستشان در مخلوطی از ژتونهای کازینو رویال ابوظبی و خون مردم مظلوم بحرین و یمن فرو رفته است. این قحط الرجال تاریخی در تاریخچه فوتبال زخمی جهان بی نظیر و تاسف برانگیز است و سوالی که اوون گیبسون بریتانیایی به آرامی طوری که به رجال انگلیسی خیز برداشته برای کرسی ریاست فیفا بر نخورد میپرسد، آیا کسی نیست به داد فوتبال برسد؟
شیخ سلمان آل خلیفه دو روز است که به صورت رسمی نامش را در فهرست نامزدهای ریاست فیفا وارد کرده و حالا که همه به جان افتادهاند دلیل ندارد که رقبای اروپای غربی یا آفریقایی او ساکت بمانند و به رازداری تعفن برانگیز خود ادامه دهند، آنها صبح روز گذشته دهان باز کرده و از خونهای خشک شده بر دشداشه این خائن بحرینی پرده برداشتند، مردی که در کشتار مردم مظلوم یمن و بحرین، در زیر پا گذاشتن حقوق مسلم و بدیهی بشر در یمن و بحرین و در عدم رعایت انصاف و پاکی در کنفدراسیون فوتبال آسیا هیچ کوتاهی نکرده و تمام قد در این ناپاکی از سایر رقبای خود سبقت گرفته است.
بیش از 4 سازمان مردم نهاد در زمینه حقوق بشر، هر چند معمولا آنجا که باید حضوری فعال داشته باشند، هرگز دیده نمیشوند اما این بار طلسم را شکسته و وارد میدان شدهاند، این سازمانهای بین المللی معتقدند که خاندان آل خلیفه در بحرین در زمینه شکنجه زندانیان و زیر پا گذاشتن شرافت انسانها کار را به جایی رساندهاند که بازرسان و دیده بانهای حقوق بشر حتی در گزارشهای محرمانه خود توان ذکر جزئیات این فرایند غیرانسانی را نداشتهاند.
در این گزارش، گیبسون با شجاعت از ورزشکارانی یاد کرده که در جریان تظاهرات خیابانی سال 2011 تا کنون توسط نیروهای آلخلیفه بازداشت و سپس برای مدتی طولانی بدون تفهیم اتهام یا تشکیل دادگاه مورد سنگین ترین شکنجهها قرار گرفتهاند. بر پایه همین گزارش روزنامه گاردین مدعی شده که از سازمانهای حقوق بشر بحرینی نامههایی به دستش رسیده است و در آنها ادعا شده شیخ سلمان نقشی پر رنگ در سرکوب مردم بحرین در سال 2011 داشته است.
نیکلاس مک گیهان دیده بان حقوق بشر و کارشناس مسائل خاور میانه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در گزارش رسمی خود به اوضاع اسفناک زندانهای بحرین اشاره دارد و از بازداشت دهها ورزشکار بحرینی که در کنار مردم معترض این کشور حضور داشتهاند خبر داده است.
اکنون دو سوال که هر دو مکمل یکدیگرند بر سر زبانها افتاده، اول این که مردی با چنین کارنامه غیرانسانی با دستانی آغشته به خون هزاران یمنی و بحرینی، چگونه ممکن است رئیس فدراسیون جهانی فوتبال شود؟ و سوال دوم این که این ناقض حقوق بشر چگونه اکنون ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا را عهده دار است و کشورهای قاره کهن درباره او چه نظری دارند که هم وی را به رسمیت شناخته و هم از این که زیرمجموعه دستگاه او هستند، احساس افتخار و غرور دارند؟