به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در واقع سیب حاوی فیبر زیاد و مواد مغذی گیاهی خاصی است که سطح قند خون را تنظیم میکنند. میتوانید از انواع سیبها بهعنوان میانوعده یا بهعنوان دسر بعد از وعدههای غذایی استفاده کنید.
کدو تنبل از گیاهانی است که باید در فصل پاییز از آنها استفاده کنید. این کدوها سرشار از بتاکاروتن هستند که به ویتامین A تبدیل میشود، و ویتامین K و پتاسیم زیادی هم دارند.
جالب است بدانید با اینکه دانههای کدو تنبل خیلی ریز و کوچک هستند، اما در واقع منبع غنیای از مواد مغذی مختلف به شمار میروند که حاوی منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا 3 و ویتامین E است.
خوردن این دانهها میتواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتی باعث ترشح سروتونین در مغز شود که احساس خوبی در انسانها ایجاد میکند و مانع از میل خوردن شدید میشود. پس اگر دفعه بعدی احساس کردید شدیدا هوس غذاهای شور کردهاید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.