کد خبر:۴۵۸۰۵۸
اولین جلسه تمرین تیم ملی امید در امارات برگزار شد

صحبت‌های خاکپور با ملی‌پوشان قبل از شروع تمرین

اولین تمرین تیم فوتبال امید کشورمان در اردوی امارات برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه تمرینی تیم ملی امید ایران که خودش را برای حضور در مرحله پایانی المپیک 2016 آماده می‌کند، امروز در امارات برگزار شد.

 

حاشیه‌های مربوط به تمرین امروز ملی پوشان در دوبی را می‌خوانید؛

 

*تمرین امشب ملی پوشان از ساعت ۱۹ در زمین چمن باشگاه ایرانیان دوبی و زیر نور آغاز شد.

 

* قبل از شروع تمرین، بازیکنان تیم اماتور ایرانیان مقیم دوبی با ملی پوشان و کادر فنی تیم فوتبال امید عکس یادگاری انداختند.

 

* قبل از شروع تمرین سبک و با نشاط امشب، محمد خاکپور سرمربی تیم امید دقایقی را برای بازیکنان صحبت کرد و در خصوص اهداف برگزاری اردوی امارات و برنامه های تمرینی اردو، توضیحاتی را ارائه کرد.

 

*در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر کن استید مربی بدنساز تیم امید به گرم کردن پرداختند.

 

* در مراحل بعدی تمرین، بازیکنان در گروه های سه و چهار نفره به نرم دوی و حرکات ساده انفرادی با توپ پرداختند و بعد از سرد کردن راهی هتل شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار