آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۰۶۴

راموس: ال‌کلاسیکو تنها یک بازی سه امتیازی است

مدافع رئال مادرید معتقد است ال‌کلاسیکو تعیین کننده قهرمانی لالیگا نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آس، رئال مادرید در هفته یازدهم لیگ فوتبال اسپانیا سه بر دو از سویا شکست خورد.

 

سرخیو راموس پس از بازی گفت: هر کسی می‌تواند هر جور که می‌خواهد، بازی را توصیف کند. بعضی چیزها خوب پیش نرفتند و این نتیجه به دست آمد. بازی در این ورزشگاه سخت است. سویا زخم خورده بود. آنها در چنین زمان‌هایی خیلی خطرناک می‌شوند. بدترین بازی‌مان را ارائه ندادیم بلکه سویا بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشت.

 

جرارد پیکه درباره ال‌کلاسیکو گفته بود این بازی ما را به اوج هیجان می‌رساند. راموس در این ارتباط گفت: نگران خودمان هستیم اما لالیگا طولانی است و ممکن است هزاران اتفاق در آن بیفتد. نمی‌دانم برای این بازی باید به اوج هیجان برسیم ولی تقریبا اینچنین است.

 

مدافع رئال مادرید در ادامه افزود: ال‌کلاسیکو بازی خاصی است اما تنها سه امتیاز دارد. امروز سخت است بگوییم چه کسی در لالیگا قهرمان می‌شود ولی سه امتیاز این بازی مهم است. رئال در هر بازی آزمایش می‌شود و باید بتواند از پس آن بربیاید و باهوش باش

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار