آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۶۶۸

اسکوچیچ سرمربی فولاد ماند/ سپاهان همچنان در انتظار مربی!

مربی کروات فولاد با وجود توافق با فولادی‌ها برای فسخ قرارداد و قبول هدایت سپاهان، بالاخره در این تیم باقی ماند تا سپاهانی‌ها کماکان بدون سرمربی بمانند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مربی کروات فولاد خوزستان که چند روز پیش با سپاهانی‌ها برای قبول هدایت این تیم اعلام آمادگی کرده بود و قرار بر این بود که رضایتنامه‌اش را از فولادی‌ها دریافت کند، روز گذشته با مدیران فولاد جلسه‌ای را برای فسخ قراردادش برگزار کرد و به توافق هم رسید.

اما پس از یک روز اسکوچیچ و فولادی‌ها برگه فسخ قرارداد را امضا نکردند تا اسکوچیچ در فولاد باقی بماند و سپاهانی‌ها که او را به عنوان گزینه نخست تیمشان انتخاب کرده بودند، به سراغ گزینه‌های دیگر بروند. در این میان از استیماچ و بوناچیچ برای هدایت سپاهان نام برده می‌شود.

گفته می‌شود اسکوچیچ از فولادی‌ها ضمانتی را خواسته بود که اگر با سپاهان به توافق نرسید، راه بازگشتی به اهواز داشته باشد اما مورد موافقت مدیران فولاد قرار نگرفته بود.

با این اتفاقات به نظر می‌رسد که کار برای اسکوچیچ در اهواز سخت‌تر شود چرا که او از نظر هواداران فولاد، شان این تیم را با مذاکره با سپاهانی‌ها حفظ نکرده است.

بر اساس این گزارش، مدیر برنامه‌های این مربی نیز باقی ماندن او در فولاد را تایید کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار