کد خبر:۴۵۹۷۶۹
زینلیان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

برخی به دنبال هموار کردن راه نفوذ برای دشمن هستند!

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: برخی از جریانات سیاسی و رسانه‌ها با  کارهایی که انجام می‌دهند راه را برای نفوذ آمریکا هموار می‌کنند.

حسین زینلیان، دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: پرونده هسته‌ای ایران بعد از یک دهه مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم‌دستانش به برجام منتهی شد. برجامی که پس از بررسی در کمیسیون ویژه برجام، شورای امنیت و مجلس مورد تائید مشروط مقام معظم رهبری قرار گرفت.

 

زینلیان  تصریح کرد: از ملت شریف ایران به دلیل تحمل فشارهای روانی، اقتصادی و اجتماعی در زمان تحریم‌ها تشکر می‌کنیم و نباید فراموش کنیم که مهم‌ترین خواسته از مذاکرات، رفع تحریم‌ها بود. ما همانگونه که در سختی‌ها و تحریم‌ها مقاومت کردیم و در دانش بالاخص دانش فناوری‌های دانش‌بنیان پیشرفت قابل توجهی داشتیم، اگر تحریم‌ها هم برداشته شود در راستای رفع مشکلات مردم با توان بیشتری گام برمی‌داریم.

 

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه  ما باید بر خلاف سیاسیون و چهره‌های دل‌بسته به آمریکا و هم‌پیمانانشان که می‌خواهند مردم ما در تمام امور زندگی‌شان دلبسته به آمریکا باشند روی پای خود بایستیم و با کمک دانشمندان جوان و اساتید زحمتکش دانشگاه نمی‌گذاریم وابستگی و وادادگی علمی صورت گیرد،تاکید کرد: ان‌شاءالله دولت تدبیر و امید در دوران پسابرجام توجه ویژه‌ای به دانشگاه و مجامع علمی و فناوری‌های دانش‌بنیان داشته باشد تا در زمانی که شاهد هجمه اقتصادی و سیاسی به کشورمان هستیم حداقل جایگاه علمی ما از بین نرود و در مسیر رشد و توسعه دانشگاه هم بتواند نقش خود را ایفا کند.

 

وی افزود: امیدواریم تأکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان جوان، مورد توجه وزرای بهداشت و علوم قرار گیرد و حمایت‌های مستمری از جوانان مستعد و نخبگان برای رسیدن به اهداف پیش رو داشته باشند.جنبش دانشجویی ایران با درک دقیق از فضای جهانی، منطقه‌ای و داخلی نسبت به حضور و نفوذ ایالات متحده آمریکا توجه بیشتری را صورت خواهد داد. امریکا قصد دارد به بهانه توافق هسته‌ای به کشور ما نفوذ کند و جنبش دانشجویی باید با هوشیاری کامل مراقب نفوذ آنها باشد.

 

زینلیان در ادامه با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان گفت: ملت در آبان سال 58 با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را به کلی از کشور بیرون کرد و اگر مراقب نباشیم بعد از سالها آمریکا با حیله‌گری وارد کشور می‌شود. برخی از جریانات سیاسی و رسانه‌ها با  کارهایی که انجام می‌دهند راه را برای نفوذ آمریکا هموار می‌کنند.

 

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در پایان خاطر نشان کرد: حضور شرکت‌های امریکایی تا آنجایی که در مسیر همکاری متقابل و پیشرفت ما صورت پذیرد قابل توجیه است اما هرگونه همکاری و وابستگی که به نفوذ سیاسی آمریکا بینجامد از دید دانشجویان انقلابی مطلوب نیست و مورد خشم ملت قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار