کد خبر:۴۶۱۲۷۵
ستاری در مراسم رونمایی از ربات انسان نمای سورنا ۳ خبر داد

آمادگی پیش خرید سایز کوچک ربات انسان نما و حمایت از ورژن ۴ سورنای ۳

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری از حمایت این معاونت برای ساخت ربات انسان نمای سورنا ۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،سورنا ستاری، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی از ربات انسان نمای سورنا ۳ که امروز در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه‌های تهران برگزار شد گفت: سرمایه این کشور جوانان آن است و اگر نگاه خود را به این جوانان با جدیت بیشتری نداشته باشیم این سرمایه‌ها را از دست می‌دهیم. ما جزو پنج کشور تولید کننده مهندس در جهان هستیم. اگر مکانیزم درستی برای سوق دادن به سمت تجاری سازی درست کنیم هر بخشی از این ربات انسان نما در آینده می‌تواند باعث تحول و پیشرفت در کشور شود.

 


وی افزود: ما اینجاییم تا اعلام کنیم از این پروژه حمایت می‌کنیم و از پروژه ورژن چهار این ربات نیز حمایت می‌کنیم و از همه کسانی که به دنبال پیشرفت کشور هستند استقبال می‌کنیم.

 


معاون علمی فناوری ریاست جمهوری با ذکر خاطره‌ای از دوران تحصیل خود گفت: ربات ۳ درجه آزادی از پروژه‌های لیسانس من در دانشگاه شریف بود و باید دانشجویان این مسئله را در نظر بگیرند که دانشگاه تنها جایی برای درس خواندن نیست و از آن می‌توان شغل و کارآفرینی ایجاد کرد دولت موظف است کمک کند و باید این حرکت‌ها در دانشگاه شکل بگیرد یکی از ضعف‌های بزرگ این است که ما برای تیم‌های تخصصی خاص و اساتید خاص خوب سرمایه گذاری نمی‌کنیم و باید به مراکز نخبه پروری نگاه ویژه‌ای داشته باشیم و این کاری است که ما در بنیاد دنبال می‌کنیم.

 


وی در پایان خاطر نشان کرد: ما برای پیش خرید سایز کوچک ربات آمادگی داریم و از ورژن ۴ سورنای ۳ حمایت می‌کنیم امیدواریم این دستاورد‌ها در دانشگاه روز به روز افزایش یابد.

 


در پایان این مراسم پس از عکس یادگاری سورنا ستاری با سورنا ۳ شناسنامه ربات انسان نمای سورنا ۳ به امضای ستاری، نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران، یوسفی کما مجری طرح و صادق‌زاده معاون سازمان گسترش رسید و با حضور فرجی دانا رئیس بنیاد حامیان دانشکده فنی دانشگاه تهران و کمره‌ای رئیس دانشکده مهندسی مکانیک از عوامل ربات تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار