آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۱۸۸

هیوندای ده‌ها هزار ربات انسان‌نمای اطلس خریداری می‌کند

گروه هیوندای کره جنوبی که درحال‌حاضر مالک شرکت رباتیک بوستون داینامیکس است، از شروع همکاری بلندمدت جدید با این شرکت خبر داده. این همکاری مستلزم کمک هیوندای به بوستون داینامیکس برای یکپارچه‌سازی قابلیت‌های تولید خواهد بود.
هیوندای ده‌ها هزار ربات انسان‌نمای اطلس خریداری می‌کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت هیوندای به‌تازگی از طرح سرمایه‌گذاری ۲۱ میلیارد دلاری در آمریکا رونمایی کرده است. این طرح شامل سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری روی تقویت نوآوری و گسترش مشارکت‌های استراتژیک است. براساس این قرارداد، گروه هیوندای با هدف حمایت و پشتیبانی از بوستون داینامیکس و تبدیل شدن به رهبر جهانی در رباتیک پیشرفته، ده‌ها هزار ربات از این شرکت خواهد خرید.

 

ربات‌های اطلس بوستون داینامیکس به‌زودی وارد کارخانه‌های هیوندای می‌شوند

هیوندای درحال‌حاضر از ربات‌های Spot بوستون داینامیکس برای بازرسی صنعتی و تعمیر و نگهداری تأسیسات خود استفاده می‌کند. این شرکت همچنین قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای اطلس را در سراسر کارخانه‌های خود مستقر کند. گروه هیوندای هوش مصنوعی رباتیک را برای رسیدن به هدف رهبری صنعت رباتیک ضروری می‌داند و معتقد است هوش مصنوعی فیزیکی و ربات‌های انسان‌نما چشم‌انداز کسب‌وکار این گروه را متحول می‌کنند.

پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۵ بازار ربات‌های انسان‌نما از ۳۸ میلیارد دلار فراتر برود. هم‌زمان با گسترش این بازار، شرکت‌های مختلف چالش‌های تولید و توسعه ربات‌های انسان‌نما را برطرف می‌کنند. هیوندای سال ۲۰۲۱ شرکت بوستون داینامیکس را ۸۸۰ میلیون دلار از سافت‌بانک خرید.

بوستون داینامیکس سال گذشته نسخه تمام‌الکتریکی ربات اطلس را معرفی کرد. این نسخه به‌طور قابل‌توجهی از نسخه‌های هیدرولیک قبلی قوی‌تر است و دامنه حرکتی گسترده‌تری دارد. همچنین مدل جدید به‌منظور بلندکردن و تکان‌دادن اجسام سنگین و ناهموار ساخته شده است.

علاوه‌براین، بوستون داینامیکس در سال جاری میلادی از همکاری با شرکت‌های انویدیا، گوگل، مؤسسه تحقیقاتی تویوتا و RAI برای پیشرفت فناوری‌های رباتیک خود خبر داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار