کد خبر:۴۶۱۹۰۳

نشست مشترک مسئولین فرهنگی دانشگاه جامع با موسسه علمی کاربردی بهزیستی برگزارشد

نشست مشترک مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با مسئولین موسسه علمی کاربردی بهزیستی، برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ دراین نشست ابتدا، بهرامی‌نسب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، شناسایی نیازها و تدوین برنامه آموزشی مرتبط با آنرا یکی از هدف‌های دانشگاه عنوان نمود و گفت: پرداختن به نیازهای کشور در حوزه علوم بهزیستی و توانبخشی و تدوین سرفصل‌های مهارتی در این زمینه از نیازهای بارز جامعه است.

 

وی در ادامه به تدوین تقویم فرهنگی و اجتماعی اشاره نمود و خواستار هماهنگی برنامه‌های موسسات با تقویم فرهنگی دانشگاه گردید. بهرامی‌نسب گفت: برنامه‌های فرهنگی باید طوری تدوین گردد که مقبولیت عمومی داشته و قابل استفاده برای همه دانشجویان باشد. ایشان بررسی نیازسنجی فرهنگی را در کنار نیازسنجی آموزشی لازم دانست.

 

وی در ادامه به ثبت فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفته توسط مراکز در درگاه فرهنگی اشاره نمود و خواستار نظارت و پیگیری مؤسسات بر اجرای برنامه‌های فرهنگی در مراکز وابسته شد. ایشان همچنین بهره‌گیری از فضاهای مجازی به‌منظور اطلاع‌رسانی و آموزش درخصوص فعالیت‌های فرهنگی در سطح مراکز و مؤسسات با رعایت قوانین مربوطه و تحت نظارت کامل موسسه را با اهمیت دانست.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همچنین به بازنگری آیین‌نامه انجمن‌های علمی، شورای تعامل و تبادل نظر، ترسیم فرایندهای اجرایی این دو تشکل توسط این معاونت اشاره نمود و خواستار توجه بیشتر به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی همچون فعال‌سازی انجمن‌ها، کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی در سطح مراکز وابسته به مؤسسات شد.

 

در این نشست، نگین رئیس مؤسسه بهزیستی ضمن تشکر از مسئولین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به پررنگ شدن فعالیت‌های فرهنگی در موسسه نسبت به گذشته از جمله برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی بالاخص درحوزه پیشگیری از اعتیاد اشاره نمود و اعلام کرد که انعقاد تفاهم‌نامه با مدیر مراکز مشاوره بهزیستی در خصوص استفاده از مراکز مشاوره با محوریت مباحث فرهنگی و اجتماعی در دستور کار این موسسه قرار دارد.

 

در ادامه جلسه حسینی مدیر فرهنگی مؤسسه بهزیستی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی مراکز وابسته مطابق با تقویم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اعلام کرد تلاش موسسه در حوزه فرهنگی بر این است که برنامه‌ریزی متناسب با سلایق و شرایط بومی و منطقه‌ای استان‌ها باشد. ایشان همچنین نظارت مستمر مؤسسات بر مراکز تابعه را مورد تاکید قرار داد و به نقش و جایگاه رابطین فرهنگی مراکز درایجاد تعامل سازنده با دانشگاه اشاره نمود.

 

در ادامه نشست دارابی سرپرست دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی به پتانسیل موجود در مراکز و مؤسسات در جهت همکاری مفید و سازنده در فعالیت‌های فرهنگی واجتماعی اشاره داشت و نقش مؤسسات در نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی را جدی دانست. ایشان بروز رسانی اطلاعات موجود در درگاه فرهنگی بطور مستمر راامری مهم دانست و عنوان نمود که اطلاعات موجود در این درگاه باید مربوط به آخرین فعالیت‌های صورت گرفته باشد و زمان ثبت اطلاعات را حداکثر یک ماه پس از انجام آن فعالیت به همراه مستندات اعلام کرد. وی در ادامه به برگزاری برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی فرهنگی از طریق سامانه Lms اشاره کرد.

 

در پایان نشست فتحي مدیر دفتر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی توجه به تشكل‌هاي دانشجويي خصوصاً انجمن‌هاي علمي را خواستار شد و تاكيد نمود كه شكل‌گيري انجمن‌هاي علمي باید علاوه بر رشته‌های فني در حوزه اجتماعي نيز تحقق يابد تا جامعه از دستاوردهاي آنان بهره‌مند گردد. ايشان همچنین توجه به شوراي تعامل و تبادل نظر دانشجو را به عنوان صحنه مشاركت و حضور دانشجو در بيان نقطه نظرات مهم عنوان کرد و خواستار توجه بیشتر به فعال‌سازی این شورا در مراکز گردید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار