موسی الرضا ثروتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت وگوبا خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ با تاکید بر لزوم همگرایی دانشمندان جهان اسلام، افزود: با توجه به رشد علمی بسیار خوبی که در ايران و سایر کشورهای اسلامی به وجود آمده و تحولات تازه ای که در جهان اسلام به وقوع می پیوندد، هرگونه همگرایی، توسعه پژوهش، توجه به دانشمندان و سرمایه گذاری در فعالیت های دانش بنیان می تواند مفید و موثر واقع شود و به گسترش علم و دانش در کشورهای اسلامی و جهان کمک کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جایزه مصطفی(ص) می تواند در سال های آینده به رقیبی برای جایزه نوبل تبدیل شود، تصریح کرد: بنیانگذاران جایزه نوبل با اهداف و نیت هایی این جایزه را پایه ریزی کردند. اگر در جهان اسلام هدف، گسترش اسلام، دیدگاه ها و اندیشه های اسلامی باشد قطعا می تواند نتایج مفیدی به همراه داشته باشد.
ثروتی در پاسخ به این پرسش که ظرفیت های علمی جهان اسلام را چگونه ارزیابی می کنید؟ گفت: در حال حاضر رشد علمی در برخی از کشورهای اسلامی همچون ایران، ترکیه و پاکستان رو به افزایش است. البته در این راستا بايد تلاش بیشتری صورت بگیرد تا شاهد نتایج مثبت آن در آینده باشيم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری جایزه مصطفی(ص) فرصت خوبی برای تبادلات علمی ميان کشورهای اسلامی و دانشمندان مسلمان به وجود می آورد. اگر دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی کشورهای اسلامی بتوانند فعاليت هاي مشترک با همکاری یکدیگر انجام دهند، قطعا اثرات سازنده ای در پی خواهد داشت.