حادثه دانشگاه یاسوج ناشی از حضور فتنه گران در دانشگاه است
کد خبر:۴۶۵۶۶۲
منتظمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

حادثه دانشگاه یاسوج ناشی از حضور فتنه گران در دانشگاه است

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به حادثه اخیر دانشگاه آزاد یاسوج گفت: این اتفاقات نشانگر آن است که وزارت علوم و دانشگاه‌ها مانع از حضور فتنه گران در دانشگاه‌ها نشدند.

متین منتظمی،دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص حادثه دانشگاه آزاد یاسوج گفت: اتفاقی که در دانشگاه آزاد یاسوج رخ داده و یا به طور کلی بحثی بود که ما بار‌ها به وزارت علوم هشدار داده بودیم و در مطالبتمان اعلام کردیم که خطر حضور فتنه گران و حامیان فتنه در دانشگاه همچنان قشر دانشجو را تهدید می‌کند.

 


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اضافه کرد: بار‌ها این تذکرات را دادیم متاسفانه گوش شنوایی نیست. تا موقعه‌ای که وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها بخواهند فضا را برای فتنه گران باز کنند باید منتظر فتنه گری‌های بیشتری باشیم.

 


وی ادامه داد: با این عملکرد وزارتخانه‌ها و دانشگاه‌ها باید منتظر این باشیم که دیگران با چوب و چماق بریزند روی دانشجویان و آن‌ها را کتک زده و افراطی خطاب کنند در صورتی که این فتنه گران امتحان خود را پس دادند؛ چرا وزارت علوم و دانشگاه آزاد این افراد را امتحان می‌کنند؟ آزموده را آزمودن خطاست، تا زمانی که جلوی این افراد گرفته نشود باید منتظر فتنه‌های بیشتری باشیم.

 

 

منتظمی خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشجویان انقلابی و جنبش دانشجویی اجازه فتنه گری‌های بیشتر را به این‌ها نمی‌دهند اما با این وجود این افراد فتنه انگیزی‌های خود را ادامه خواهند داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار