کد خبر:۴۶۵۶۶۲
منتظمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

حادثه دانشگاه یاسوج ناشی از حضور فتنه گران در دانشگاه است

دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به حادثه اخیر دانشگاه آزاد یاسوج گفت: این اتفاقات نشانگر آن است که وزارت علوم و دانشگاه‌ها مانع از حضور فتنه گران در دانشگاه‌ها نشدند.

متین منتظمی،دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص حادثه دانشگاه آزاد یاسوج گفت: اتفاقی که در دانشگاه آزاد یاسوج رخ داده و یا به طور کلی بحثی بود که ما بار‌ها به وزارت علوم هشدار داده بودیم و در مطالبتمان اعلام کردیم که خطر حضور فتنه گران و حامیان فتنه در دانشگاه همچنان قشر دانشجو را تهدید می‌کند.

 


دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اضافه کرد: بار‌ها این تذکرات را دادیم متاسفانه گوش شنوایی نیست. تا موقعه‌ای که وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها بخواهند فضا را برای فتنه گران باز کنند باید منتظر فتنه گری‌های بیشتری باشیم.

 


وی ادامه داد: با این عملکرد وزارتخانه‌ها و دانشگاه‌ها باید منتظر این باشیم که دیگران با چوب و چماق بریزند روی دانشجویان و آن‌ها را کتک زده و افراطی خطاب کنند در صورتی که این فتنه گران امتحان خود را پس دادند؛ چرا وزارت علوم و دانشگاه آزاد این افراد را امتحان می‌کنند؟ آزموده را آزمودن خطاست، تا زمانی که جلوی این افراد گرفته نشود باید منتظر فتنه‌های بیشتری باشیم.

 

 

منتظمی خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشجویان انقلابی و جنبش دانشجویی اجازه فتنه گری‌های بیشتر را به این‌ها نمی‌دهند اما با این وجود این افراد فتنه انگیزی‌های خود را ادامه خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار