به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس رتبه بندیNTU ، دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه در سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به ترتیب در جایگاه ۹۸ و ۶۰ دانشکده های مهندسی مکانیک دانشگاههای جهان بوده و خوشبختانه با توجه به کسب جایگاه ۴۸ در سال ۲۰۱۵ نشان از ارتقای جایگاه علمی پژوهشی این دانشکده در سال های اخیر دارد.
لازم به ذکر است، پیش از این نیز بر اساس نظام معتبر رتبه بندی تایمز، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه اول کشور در جایگاه ۴۷۵ دانشگاههای جهان قرار گرفت که بعد از آن دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه دوم کشور جایگاه ۴۸۳ جهان را به خود اختصاص داد.
بر اساس رتبهبندی دانشگاههای برتر در پایگاه رتبهبندی تایمز، دانشگاههای علم و صنعت، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی تهران، صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی و تهران در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند.
به گزارش اداره روابط عمومی و همکاریهای علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری ( RICeST)، گروه رتبه بندی دانشگاهها و موسسات پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اعلام کرد: براساس رتبه بندی سال ۱۶-۲۰۱۵ میلادی، دانشگاههای برتر در پایگاه رتبه بندی تایمز، دانشگاههای علم و صنعت ایران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی تهران، صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی و تهران در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند.
رتبه دانشگاههای علم و صنعت ایران و صنعتی شریف به ترتیب۴۷۵ و ۴۸۳ اعلام گردید و دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و علوم پزشکی تهران در بازه ۶۰۰-۵۰۱ و صنعتی خواجه نصیر، شهید بهشتی و تهران در بازه ۸۰۰-۶۰۱ قرار گرفتند.