کد خبر:۴۶۷۱۳۴
طارمی از پرسپولیس جدا شد
مهدی طارمی در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس، اردوی این تیم را به مقصد بوشهر ترک کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که پرسپولیسی ها یک جلسه دیگر تمرینی در جزیره کیش دارند، مهدی طارمی اردوی این تیم را ترک کرد. مهاجم جنوبی پرسپولیس بعد از تمرین نوبت صبح امروز سرخپوشان که در سالن و به فوتسال اختصاص داشت اردوی تیمش را به مقصد بوشهر ترک کرد.
طارمی در آستانه بازگشت پرسپولیس به تهران و پایان اردوی کیش با ترک اردوی این تیم به بوشهر رفت تا با شرایط روحی مناسبتر به اردوی تیمش در جریان دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر و برابر گسترش فولاد تبریز بازگردد.
با توجه به تعطیلی 48 ساعته تمرین پرسپولیس در بازگشت از اردوی کیش، برانکو ایوانکوویچ به آقای گل لیگ برتر مجوز داده تا در کنار خانواده اش در بوشهر به بازیابی روحی و روانی بپردازد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
والا با این تیتر زدنتون...
پاسخ