کد خبر:۴۶۹۳۴۷
دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خبر داد

ثبت ۳۰۰۰ طرح و دستاورد پژوهشی از دانشگاه‌های کشور/ حضور شرکت‌های اروپایی در نمایشگاه فن بازار

دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار گفت: حدود ۳۰۰۰ طرح و دستاورد پژوهشی از دانشگاه‌های کشور ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید متقی طلب، دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار در مراسم افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که امروز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد گفت: صعود ایران به رتبه ۱۵ تولید علم در جهان تنها بخشی از واقعیت است و ما شاهد آن بوده‌ایم که در همین آمار‌ها و اطلاعات و داده‌ها اعداد و ارقامی بوده‌اند که با همدیگر تناسب نداشتند لذا برای رفع این مانع موضوع ظرفیت تجاری سازی یکی از موارد بسیار مهم است.

 


وی افزود: نمایشگاه فن بازار به علت همین ایراد به موضوع تجاری سازی فناوری پرداخت و امسال در سطح وزارت علوم و بخشی از دانشگاه آزاد همکاران ما در دانشگاه‌ها اطلاعات خود را وارد سامانه کرده‌اند و پس از ارزیابی مشخص شد که حدود سه هزار طرح و دستاورد ثبت شده است.

 


دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار در ادامه بیان داشت: حدود ۲۰ گروه ارزیابی در نمایشگاه وجود دارد و در روز پنجشنبه تعداد قابل توجهی قرارداد امضا خواهد شد.

 


وی به سطح آمادگی صنعتی اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگی‌های نمایشگاه امسال سطح آمادگی صنعتی است امسال هم هم با وزارت آی سی تی و هم با وزارت صنعت، معدن و تجارت همکاری‌های مشترکی انجام داده‌ایم همچنین سطح آمادگی سرمایه گذاری اهمیت زیادی دارد که از طریق اطلاع رسانی همکاری با صندوق‌های تامین مالی انجام شده است.

 


متقی طلب در ادامه تاکید کرد: بیش از سه هزار طرح ارزیابی شده و حدود ۹۰ درصد طرح‌ها نیاز به کمک دارند که ما ازمعاونت علمی فناوری می‌خواهیم در این خصوص به ما یاری کند تا طرح‌هایی که داده‌های آن‌ها ارزیابی شده به سطوح مناسبی برسند.

 


وی با اشاره به حضور دانشجویان خارج از کشور در این نمایشگاه گفت: حدود ۲۷ نفر از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در اروپا تحصیل می‌کنند در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند همچنین از چند کشور اروپایی تعداد شرکت و موسسه در نمایشگاه حضور دارند که ما با هدف بحث انتقال فناوری و سرمایه گذاری مشترک این کار را انجام داده‌ایم تا بتوانیم به جامعه علمی کشور کمک کنیم و به مطالبات مقام معظم رهبری برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار