کد خبر:۴۷۰۱۲۷
همزمان با هفته پژوهش؛

پژوهشگران برتر کشور تقدیر شدند

مراسم تقدیر از ۲۱ پژوهشگر برتر کشور صبح امروز با حضور وزیر علوم، وزیر بهداشت و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با هفته پژوهش مراسم تقدیر از ۲۱ پژوهشگر برتر کشور صبح امروز با حضور وزیر علوم، وزیر بهداشت و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، وحید احمدی معاون پژوهشی وزیر علوم، عبدالله جاسبی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، برخی روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و استانداران استان‌های مختلف در سالن اجلاس سران برگزار شد.

 

 

در ابتدای برنامه برخی از پژوهشگران برتر مشکلات خود را در حضور مسئولان علمی کشور مطرح کردند که تامین بودجه برای اجرای طرح‌های پژوهشی از بحث‌های مهم این پژوهشگران بود.

 

در این مراسم ثبوتی یکی از پژوهشگران برتر کشور گفت: در دنیای پرشتاب امروز به نوشته‌های پژوهشی که در طول ۱۰ سال بیشترین ارجاع را داشتند نوشته پراستناد می‌گویند که نوشته‌های پراستناد براساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در کشور ما به این صورت بوده است که ۶.۵ درصد از یک درصد نوشته‌های پراستناد را ریاضی‌نویسان، ۳.۶ درصد را زیست‌شناسان، ۸ در هزار را فیزیک‌دانان و ۵ در هزار را شیمیدانان ما نوشتند.

 

وی افزود: سالانه تعداد زیادی از دانش‌آموختگان ما تقدیم کشورهای بیگانه می‌شوند. تنها در کشور آمریکا نزدیک به ۲ میلیون ایرانی داریم که نزدیک به نیم‌میلیون نفر از آنها فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند که در ۱۰ سال گذشته رفته‌اند و بیشتر آنها در پست‌های کلیدی و مدیریت‌های ارشد به کار گرفته شدند. به طوری که تنها یک هزار نفر از همین ایرانیان مقیم آمریکا یکصد میلیارد دلار سرمایه جامعه آمریکا را مدیریت می‌کنند.

 

در ادامه محسن شریفی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم گفت: فرآیند انتخاب پژوهشگر برتر در دو مرحله انجام شد که مرحله اول این افراد در دانشگاه‌ها انتخاب شدند و مرحله بعد افراد در کمیته‌های تخصصی وزارت علوم بررسی شدند، کمیته‌ها درحوزه‌های کشاورزی،‌ منابع طبیعی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، دامپزشکی و هنر بود که ۱۷۱ پرونده بررسی شد و ۲۱ نفر برگزیده شدند.

 

وی با اشاره به شاخص‌های ارزیابی این پژوهشگران گفت: نقش‌آفرینی موثر پژوهشگران در تولید علمی، مشارکت در صنعت، شرکت در همایش‌های داخلی بین‌المللی و رعایت اخلاق حرفه‌ای و داشتن طرح‌های فناورانه از شاخص‌های تعیین پژوهشگران برتر بوده است.

 

در این همایش از حسن بلخاری، داود نعمت‌اللهی، طاهر نیک‌نام، برات قبادیان، کامران قائدی، حسن دانایی‌فر، محمود مهرداد شکریه، غلامرضا رزمی، کورش فتحی واجارگاه،‌ محمدمهدی نجف‌پور،‌ حسین حسین‌زاده، مجید اسدی، یدالله امیدی،‌ سیدمسعود هوشمند، علی‌مراد رشیدی،‌ قاسم حسینی فال‌کده، مهرداد فوج لعلی و محمد مختارزادگان و همچنین سه واحد پژوهشی انجمن مهندسی گاز، نشریه پژوهش‌نامه پردازش و مدیریت اطلاعات و قطب گاز تقدیر شدند.

 

همچنین چندتن از روسای دانشگاه‌ها و استانداران نیز برای برگزاری مراسم هفته پژوهش مورد تقدیر قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار