مهرداد رحيمي در گفت وگوبا خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ درباره دستاوردهاي احتمالي اين جايزه افزود: براي پي بردن به دستاوردهاي جايزه مصطفي(ص) اول از همه بايد گذري داشته باشيم به گذشته پربار ايران در زمينه هاي علمي و پزشكي. ما در كشور خود از تخصص و تفكر دانشمنداني چون ابن سينا بهره برده ايم كه كتاب هايش در اكثر دانشگاه هاي جهان تدريس و ترجمه شده و همه به خوبي از يافته ها و دستاوردهاي اين انديشمند ايراني باخبر هستند. همينطور بعد از ابن سينا هم دانشمندان سرآمدي در همين سرزمين به بالندگي رسيدند و همه اينها توانست ايران را به يك قطب علمي در جهان اسلام تبديل كند.
وي با اشاره به جايگاه علمي ايران بعد از انقلاب صنعتي در اروپا ادامه داد: بعد از انقلاب صنعتي، دانشگاه هاي اروپايي با وامداري از كتب و علوم مختلف مشرق زمين توانستند به اكتشافات بسياري دست پيدا كنند و با برداشتن گامي متفاوت در استانداردها و خط قرمزهايشان به خصوص در علم طب توانستند حركت و جهشي در زمينه توليد علم بردارند.
رحيمي با توضيح درباره اينكه هر كشوري كه پيشينه اي پربارتر داشته باشد، مي تواند خود را به عنوان مركزيت علمي بشناساند، بيان كرد: با توجه به اينكه سرزمين ايران همواره خاستگاه دانشمندان، پزشكان و عالمان بزرگ بوده است، چنين كشوري با وجود پيشينه و گنجينه هاي زياد خود مي تواند موقعيتش را به عنوان قطب علمي در جهان اسلام به همگان معرفي كرده و بشناساند. بنابراين برگزاري جايزه مصطفي(ص) هم مي تواند فرصتي دوباره براي كشورهاي اسلامي و ايران باشد كه جايگاه خود را به عنوان مركزيت و پايه گذاران توليد علم در حوزه هاي مختلف جا بياندازند.
وي همچنين خاطر نشان كرد: با توجه به اهداف جايزه مصطفي(ص) بايد به دنبال افزايش رويدادهايي مشابه در كشور راغب باشيم كه هر ساله آن را با شكوه تر برگزار كنيم. مهمترين دستاوردي كه اين جايزه مي تواند داشته باشد، تقويت ارتباط و تعامل ايران با كشورهاي اسلامي است كه همين مسئله خود مي تواند زمينه ساز سرمايهگذاري در حوزه توليد علم در هر دو كشور باشد. به طور مثال با كشور اندونزي كه بزرگترين كشور مسلمان جهان اسلام است و منبع چوب دنياست، مي توان ارتباط علمي تاثيرگذاري برقرار كرد و جايزه مصطفي(ص) واسطه اي براي معرفي بهتر ايران به اين كشور است. اين جايزه از طرفي به صادرات و واردات هم مي تواند رونق ببخشد و اعتبار كشورمان را بالا مي برد .