همکاری ۶۰ استاد برجسته و ۵ سازمان علمی بین المللی برای داوری جایزه مصطفی
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهور، دبیر کارگروه علمی جایزه مصطفی در مراسم اعطای جایزه مصطفی که عصر امروز در تالار وحدت برگزار شد گفت: موسسه علمی و تعدادی از افراد و دانشمندان در معرفی افراد جایزه مصطفی همکاری کردند که صد پرونده علمی مورد بررسی قرار گرفت ابتدا پرونده ها در دبیرخانه بررسی شده و پرونده های واجد الشرایط به 4 گروه داوری تحویل داده شد.
وی افزود: گروه های داوری براساس ضوابط افراد برجسته را به داوران نهایی معرفی کردند و سه رابطه اصلی در این بین وجود داشت.
وی به تشریح رابطه ها به داوری پرداخت و افزود: نامزد دریافت جایزه باید دارای زندگی نامه علمی بسیار برجسته باشد و از حسن شهرت برخوردار باشد هم چنین دارای اثر بدیع و نوآورانه در توسعه مرزهای دانش در سطح جهان باشد و باید اثر وی دارای نفوذ بالایی در سطح مناطق جهان باشد و کاربرد آن به نفع بشریت انجام پذیرفته باشد.
ظهور در پایان خاطر نشان کرد: دو تن در زمینه نانو فناوری و علوم فناوری های پزشکی برگزیدگان جایزه شدند که برای این داوری حدود 60 نفر از اساتید برجسته و 5 سازمان علمی و بین المللی همکاری داشتند که حدود 80 جلسه کارگروه ها برگزار کردند و نزدیک به دو سال همت کردند تا این نتایج حاصل شده است.
در ادامه شوکت حمید خان نماینده سازمان کنفرانس اسلامی و رئیس کامستک گفت: ما باید در مسیر پیشرفت علم و فناوری پا بگذاریم و این باید در کشورهای اسلامی منطقه و در سطح جهان اتفاق بیفتد آنچه که مسلم است این است که فیزیک مسئله مهمی است و در کشورهای در حال توسعه و کشورهای پیشرفته نقش مهمی راایفا می کند.
وی افزود: این بهترین زمان برای توسعه علم و فناوری و ایجاد ارتباط میان دانشمندان است و ما باید درنوردیدن مرزهای علم و دانش تا دستیابی بشر به آن در این عصر کمک کنیم.
حمیدخان در ادامه تاکید کرد: کشورهای بسیاری در رشته های مختلف دور هم جمع می شوند تا همه روش های نوین و حتی روش های آموزش علم را با هم به اشتراک بگذارند از بین بردن فقر نیاز به انرژی دارد و هم چنین همکاری اجتماعی و سیاسی تمام مردم جهان.
وی سخنان خود را با شعری از اقبال لاهوری به پایان رساند و گفت: علم و فناوری می تواند تغییر ایجاد کند همان طور که مدیریت صحیح می تواند تغییر را در جامعه ایجاد کند.