کد خبر:۴۷۳۱۶۹
عارف در نشست شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص):

دور بعدی جایزه مصطفی (ص) به ۵ دانشمند برتر اعطا می‌شود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:عضو شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی در ادامه پیرامون مصوبات این نشست گفت: امروز اولین جلسه از دوره دوم جایزه مصطفی بود و پیش از این جایزه به دو گروه اعطا می‌شد که دور بعدی به ۵ دانشمند برتر اعطا می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی که صبح امروز در هتل پارسیان آزادی برگزار شد گفت: جایزه مصطفی به این دلیل به وجود آمده که چندین سال است در شورای عالی انقلاب فرهنگی این مسائل مطرح شده که با توجه به راهبرد در توسعه علم و فناوری و اینکه می‌خواهیم جایگاه اول را در منطقه کسب کنیم و به عنوان مرجعیت علمی در دنیای اسلام قرار بگیریم باید راهبردهای مختلفی را داشته باشیم که یکی از راهبردهایی که تعیین شد جایزه مصطفی بود.

 


وی افزود: جایزه مصطفی جایزه‌ای است که هم بستگی علمی را در دنیای اسلام بیشتر می‌کند و با تلاش دو ساله‌ای که انجام شد اولین دوره ماموریت خود را به خوبی به پایان رساند.

 


عضو شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی در ادامه پیرامون مصوبات این نشست گفت: امروز اولین جلسه از دوره دوم جایزه مصطفی بود و پیش از اینجایزه به دو گروه اعطا می‌شد گروهی از دانشمندانی که در دنیای اسلام فعالیت علمی دارند و گروه دوم دانشمندان مسلمانی‌اند که در هر نقطه از دنیا مشغول پژوهش و فعالیت علمی هستند.

 


وی تشریح کرد: در حال حاضر مصوب شده است که سه جایزه مستقل در مورد کشورهای اسلامی در حوزه علوم و فناوری‌های نانو، علوم و فناوری‌های بایو تکنولوژی و حوزه سلامت و آی سی تی داده شود و دو جایزه عمومی هم مستقل به دانشمندان سراسر جهان اعطا گردد و علوم‌شناختی و زمینه‌های اقتصاد علمی هم به رشته‌ها اضافه شده است.

 


عارف در پایان خاطرنشان کرد: قرار شده است که میزان جایزه‌‌ همان مبلغ معادل ۵۰۰ هزار دلار باشد و بحث در این بود که به جای ارز از طلا برای جوایز استفاده شود که با توجه به نظر اعضا در پایان تصمیم گرفته شد که‌‌ همان مبلغ معادل ۵۰۰ هزار دلار به دانشمندان بر‌تر اعطا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار