به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست شورای سیاست گذاری جایزه علمی و فناوری پیامبر اعظم (ص) صبح امروز شنبه پنجم دی ماه با حضور سورنا ستاری، رئیس شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، محمدرضا عارف عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، احمدمحمدعلی المدنی رئیس بانک توسعه اسلامی، سعید سهرابپور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، مهدی صفاری نیا دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و دیگر اعضای شورا برگزار شد.
در پایان این نشست محمدمهدی زاهدی پیرامون مصوبات این جلسه و جایزه مصطفی (ص) گفت: ویژگی اصلی جایزه افزایش سطح هم افزایی در سطح کشورهای اسلامی با تاکید بر فناوری پیشرفته است هدف این است که جهان اسلام بتواند ارج و عظمتی که قرنها داشته است را دوباره پیدا کند چرا که دنیای اسلام دنیایی است که کاملا به دنبال علم و فناوری است.
وی افزود: جهان اسلام جهانی است که در آن تروریست و داعش جایی ندارد و اسلام نگاهی فراتر به علم دارد و ما برای دانشمندان در جهان اسلام ارزش زیادی قائلیم و میخواهیم جایگاه دانشمندان مسلمان را در جهان بالا ببریم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: باید تعامل برای علم و فناوری داشته باشیم تا ان شاالله بتوانیم به زودی شاهد آن باشیم که جهان اسلام همان اقتدار قبلی را دارد.
وی درباره دستور جلسات توضیح داد: در این جلسه دستورات متفاوتی داشتیم به عنوان مثال درباره این مسئله بحث کردیم که آیا الزاما به افرادی باید جایزه مصطفی داده شود که مقیم کشورهای اسلامی هستند و آیا تاثیرگذاری آنها در علم اهمیت بیشتری دارد؟ و در بعضی قسمتها به اتفاق نظر رسیدیم اما اصل مهم این است که دانشمند باید مسلمان و تاثیرگذار در جریان علمی باشد قرار شده که برندگان جایزه و دانشمندانی که در اینجایزه شرکت میکنند تاثیرگذاری جدی در کشورهای اسلامی داشته باشند که این کشورهای اسلامی شامل ۵۷ کشور مسلمان و دو سه کشوری است که جمعیت مسلمان زیادی دارند.