پيشنهاد ۱۰ ميليون دلاري براي خريد هافبک کورينتيانس
باشگاه فوتبال کورینتیانس برزیل از احتمال فروش هافبک ملی پوش خود به تیم هبی فورتونای چین در هفته های آینده خبر داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم هبی فورتونا در فصل قبل موفق شد به دسته برتر لیگ چین راه یابد و این باشگاه به زودی ۱۰ میلیون دلار برای خرید الیاس هافبک ۳۰ ساله به قهرمان لیگ برتر برزیل پرداخت می کند.
آندرس سانچس مدیر باشگاه کورینتیانس به شبکه ای اس پی ان گفت :« با رقم پیشنهادی باشگاه چینی به سختی می توان الیاس را حفظ کرد.»
باشگاه هبی همچنین اعلام کرده حاضر است ماهانه ۳۵۰ هزار دلار به الیاس دستمزد بدهد. بدین ترتیب قهرمان لیگ برتر برزیل در سال ۲۰۱۵ دومین بازیکن کلیدی خود پس از ژادسون را - که او نیز راهی لیگ چین شده - از دست خواهد داد.
گفته می شود یک باشگاه چینی که نام آن اعلام نشده است به دنبال خرید واگنر لووه مهاجم کهنه کار و ملی پوش سابق کورینتیانس است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.