به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دبير اولين جشنواره كسب و كارهاي نوپا در حوزه صنعت و معدن از برگزاري اين جشنواره با همكاري دانشگاه صنعتي اميركبير و بانك صنعت و معدن خبر داد و هدف از آن را تقويت ارتباط صاحبان ايده و جامعه كارآفرين و سرمايه گذار در حوزه صنعت و معدن و همكاري نظام مند صنعت و دانشگاه برشمرد.
علي نيكبخت افزود: اجراي برنامه هاي جشنواره كسب و كارهاي نوپا در حوزه صنعت و معدن در سه بخش پيش بيني شده است كه در يك بخش شامل ارائه و معرفي دستاوردهاي پژوهشي اين حوزه در قالب نمايشگاه است كه از صاحبان ايده و توانمندي درخواست كرديم حداقل نمونه آزمايشگاهي و ترجيحا نمونه هاي مهندسي توليد شده را به نمايشگاه بياورند.
عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير، برگزاري مسابقه ايده هاي برتر را به عنوان ديگر بخش اين جشنواره معرفي كرد و گفت: در اين بخش، ايده هايي كه قابليت كاربردي و تبديل به محصول را دارند فرصت ارائه خواهند يافت و ايده هاي برتر مي توانند در مديريت فناوري و توسعه نوآوري دانشگاه صنعتي اميركبير استقرار يابند و از تسهيلات آن بهره مند شوند.
به گفته نيكبخت، بانك صنعت و معدن نيز تامين مالي ايده هاي برتر كه داراي توجيه فني و اقتصادي باشند را تا سقف 80 درصد سرمايه گذاري مورد نياز متقبل شده است و حتي اگر اين ايده ها موفق به جذب سرمايه گذار نشوند درصورت تاييد كارشناسي و نظر مساعد بانك، تسهيلات مالي دريافت خواهند كرد.
معاون كارآفريني مديريت فناوري و توسعه نوآوري دانشگاه اميركبير ادامه داد: در بخش سوم جشنواره نيز شاهد حضور و سخنراني كارآفرينان برجسته كشور در حوزه صنعت و معدن خواهيم بود تا تجربيات اين افراد موفق به مخاطبان جوان منتقل شود.
نيكبخت برگزاري كارگاه هاي مشاوره اي و ترويجي را از ديگر برنامه هاي اولين جشنواره كسب و كارهاي نوپا در حوزه صنعت و معدن برشمرد.
وي آخرين مهلت ارائه طرح به اولين جشنواره كسب و كارهاي نوپا در حوزه صنعت و معدن را تا 30 دي ماه ذكر كرد و گفت: علاقمندان مي توانند براي ارسال طرح يا كسب اطلاعات بيشتر به سايت جشنواره به نشاني http://www.autvincup.ir مراجعه كنند.
اين جشنواره در محورهاي راه و ساختمان، مدیریت شهری و ترافیک، پلیمر، محیط زیست، انرژیهای نو، علوم کشاورزی، منابع طبیعی، دامپزشکی، پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، راهکارهای بانکی و بیمهای، برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک، عمران و شهرسازی، معدن و متالورژی، هوافضا، نفت، گاز و پتروشیمی، کسب و کارهای اینترنتی در حوزه IT، نرم افزارهای کاربردی، سیستمهای آموزشی نوین، خودرو، رباتیک، مکاترونیک، اپتیک، صنایع غذایی، بیوتکنولوژی و نانو تکنولوژی برگزار مي شود.