آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۸۴۰

حاشیه جدید برای فوتبال ایران

یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان با پوششی نامناسب در یکی از سواحل تایلند دیده شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با توجه به تعطیلی لیگ برتر، بسیاری از تیم‌ها چند روزی به بازیکنان خود استراحت دادند. این مسئله باعث شد تعدادی از بازیکنان لیگ برتری برای استراحت و تفریح به خارج از کشور سفر کنند.
 

یکی از بازیکنان ملی‌پوش که در تیمی تهرانی هم عضویت دارد برای تفریح راهی تایلند شده است. وی با پوششی نامناسب در یکی از سواحل این کشور جنوب شرقی آسیا دیده شده و خبر این اتفاق به گوش رئیس کمیته نظارت، بازرسی و صیانت از لیگ رسیده است.
 

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور ریاست این کمیته را بر عهده دارد. شنیده می‌شود این بازیکن ملی‌پوش در بازگشت به ایران باید در خصوص پوشش خود در تایلند پاسخگو باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار