متین منتظمی، دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن اشاره به ضربه سنگین پرونده کرسنت بر ایران خاطرنشان کرد: این ضربه به خاطر حضور دلالان بوده است و به نظر میرسد در قراردادهای جدید نفتی هم نقش دلالان وجود دارد.
وی با درخواست از مجلس شورای اسلامی جهت نظارت بیشتر بر این نوع از قراردادها تصریح کرد: سیستمهای نظارتی هم در مورد بحث مالی این قراردادها باید فعالیت بیشتری داشته باشند. در حوزه وزارت نفت کارخانه لوله سازی در کشور داریم اما همچنان از خارج از کشور واردات لولههای نفتی را دنبال میکنیم.
منتظمی با تاکید بر اینکه وزارت نفت به دنبال انجام کارهای خود است بیان داشت: متاسفانه این ضربهها را مردم و کشور میخورند و بحث کرسنت تجربه ویژهای بوده است. دولت بر روی کرسنت سرپوش میگذارد تا بتواند قراردادهای جدید نفتی را هم از همین طریق بپوشاند.
وی در مورد اتفاقات رخ داده در مورد برجام گفت: همان ابتدای تایید برجام رهبری و حتی جنبشهای دانشجویی به دولت گفته بودند که غربیها غیرقابل اعتماد هستند اما دولت رویه را به صورتی دنبال کردند که انگار غربیها مورد اعتماد هستند.
دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: قرار بود اوضاع اقتصادی بهتر و تحریمها برداشته شود اما هیچ کدام صورت نپذیرفت همچنین طبق بند سوم نامه رهبری به رئیس جمهور تحریم جدید باعث لغو برجام میشود. کنگره تحریمها را تصویب میکند و جان کری هم یک نامه میدهد و این در حد حرف است و قانون تصویب شده اجرا میشود.
این فعال دانشجویی در پایان گفت: از مجلس شورای اسلامی انتظار داریم کوچکترین خلف وعده طرف غربی را نقض برجام بداند. البته مردم به همه چیز آگاهی دارند و خلف وعده باید پاسخ داده شود. دولت به جای روی آوردن به اقتصاد داخلی رویکردی به سوی واردات دارد.