به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مقامات برگزاری پارالمپیک ریو در جلسهای که با آژانس جهانی دوپنگ داشتند از آنها خواستند تا تفاوتهای واضح بین واحدهای نمونهگیری المپیک و پارالمپیک وجود داشته باشد. آنها معتقدند افراد معلول مانند افراد عادی توانایی ماندن در واحدهای اخذ نمونه را ندارند و حتی مسائل روحی و روانی قبل و بعد از بازی بین ورزشکاران متفاوت است.
آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ اطمینان داده در این مورد به فاکتور سرعت توجه میکند و تا حد امکان نمونهگیریها در محل اقامت افراد معلول گرفته میشود. مقامات در تلاش هستند تا جایی که به قوانین لطمه وارد نمیشود از سختگیری و وسواس در اخذ نمونه جلوگیری خواهد شد.
* فروشهای توپهای ریو به یونیسف
یونیسف تعداد زیادی از توپهای ریو در رشتههای مختلف از جمله فوتبال، بسکتبال و والیبال را به قیمت 34 یورو از مقامات برگزاری المپیک ریو خرداری کرده و این توپها را بین کودکان محروم در آفریقا و حتی برزیل توزیع کرده است. این خریدها باعث شده تا برزیل سود زیادی را داشته باشد. سودآور بودن فروش این توپها فقط محدود به برزیل نبوده بلکه شرکت تولیدکننده نیز که مبلغی را برای تبلیغ به برزیل پرداخت میکرده از این شرایط راضی به نطر میرسد.
* استفاده تبلیغاتی سیاسی از المپیک ممنوع!
انتخابات پارلمانی و شهرداری برزیل چند ماه بعد از رقابتهای المپیک و پارالمپیک 2016 انجام میشود و مقامات برگزار کننده بازیهای المپیک ریو استفاده تبلیغاتی از المپیک را ممنوع کردند.
حتی سیاسیون و مقامات ارتش که میخواهند در انتخابات شرکت کنند حق استفاده ابزاری از المپیک را ندارند و نمیتوانند فقط با شهرت و پست وارد اماکن ورزشی شوند و با ستارهها عکس بگیرند. با این مقامات مانند افراد عادی برخورد خواهد شد.