کد خبر:۴۷۹۸۰۲
در پی درگذشت پیشکسوت فوتبال ایران
ملی پوشان امید سیاهپوش بازی را آغاز میکنند/ مخالفت کنفدراسیون فوتبال آسیا با یک دقیقه سکوت
کنفدراسیون فوتبال آسیا و مسئولان برگزاری مسابقات با سکوت یک دقیقهای قبل از بازی و بستن بازوبند مشکی توسط بازیکنان تیم ایران به مناسبت درگذشت رضا احدی مخالفت کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کنفدراسیون فوتبال آسیا و مسئولان برگزاری مسابقات با سکوت یک دقیقهای قبل از بازی و بستن بازوبند مشکی توسط بازیکنان تیم ایران به مناسبت درگذشت رضا احدی موافقت نکردند.
فدراسیون فوتبال ایران پس از درگذشت پیشکسوت تیم ملی و تیم فوتبال استقلال این پیشنهاد را به کنفدراسیون فوتبال آسیا داده بود. بعد از مخالفت مسئولان برگزاری مسابقات با بستن بازوبند مشکی و یک دقیقه سکوت قبل از شروع بازی، با تصمیم کادرفنی بازیکنان تیم ملی فوتبال امید به احترام درگذشت رضا احدی با گرمکنهای مشکی رنگ به زمین خواهند آمد و مراسم مقدماتی بازی را انجام خواهند داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰