کد خبر:۴۸۰۴۱۶
پورعلیگنجی؛ ژاوی را به ایران میآورم
در حالی که مرتضی پورعلی گنجی می گفت به خاطر صادر نشدن ویزایش نتوانست زودتر به قطر برود، خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که مشکل اصلی او با باشگاه تیانجین چین بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در هر صورت مشکل بین آنها رفع شد تا این بازیکن روز گذشته عازم قطر شود. مرتضی اتفاقا به محض ورود به قطر، به تمرین تیم ملی امید ایران رفت و به بازیکنان روحیه داد و عکس هم به یادگار با کادر فنی این تیم گرفت. مرتضی که احتمالا ظرف یکی دو روز آینده قرارداد خود را با السد امضا می کند، در اولین اظهار نظر رسمی اش درباره ژاوی، ستاره فوتبال دنیا که قرار است با او همبازی شود، گفت: ژاوی را به ایران می آورم!
منبع:خبر آنلاین
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.