آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۰۸۲۲

قنبرپور:‌ جام شهدا یک جام ارزشی است

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت:برانکو از لوبانف راضی بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مصطفی قنبرپور پس از پیروزی 3 بر 2 مقابل سایپا در جمع خبرنگاران گفت: پرسپولیس بازی خوبی را انجام داد. در دقایق ابتدایی روی یک غافلگیری گل خوردیم. بدن بازیکنان ما بعد از مدتی از زیر فشار رها شد و توانستیم تیم خوب سایپا را 3 بر 2 شکست دهیم.

 

وی در مورد عملکرد لوبانف در اولین بازی‌اش گفت: در اولین بازی عملکرد او قابل قبول بود و بازی خوبی انجام داد. از نظر فنی عملکردش مورد قبول مربی تیم پرسپولیس بود و برانکو از او راضی بود.

 

مربی پرسپولیس در مورد بازی در جام شهدا گفت: با توجه به فاصله‌ای که در نیم‌فصل افتاده این مسابقات می‌تواند به ما کمک کند. البته جام شهدا یک جام ارزشی است و از نظر فنی و اخلاقی تلاش می‌کنیم نماینده شایسته‌ای در این جام باشیم.

 

قنبرپور در مورد درگذشت همایون بهزادی و رضا احدی گفت: این مصیبت را به جامعه ورزش تسلیت می‌گویم. دو عزیز از جامعه فوتبال در این هفته دار فانی را وداع گفتند. رضا احدی بازیکن استقلال و همچنین همایون بهزادی بزرگ‌مرد پرسپولیس و شناسنامه پرسپولیس دار فانی را وداع گفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار