به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیمی که میتوانست صعودش به المپیک بعد از ٤٠سال شور و شعف زیادی را درجامعه به همراه داشته باشد، دقیقا سناریوی دورههای قبلی را تکرار کرد تا بار دیگر ناامیدی را بتوان درجامعه در قبال فوتبال مشاهده کرد. اینکه واقعا نقش کدام از سازمانها، نهادها یا افراد در این ناکامی بیشتر است را به راحتی نمیتوان دربارهاش حرف زد.
وزارت ورزش ٢٥ درصد
استارت کار تیم امید با گروه جدید جایی خورد که حبیب کاشانی بهعنوان مدیر این تیم با زلاتکو کرانچار مربی با کارنامه کروات به توافق رسید اما وزارت ورزش به دلایلی که گفته میشد بیشتر اخلاقی است، این گزینه را رد کرد. در ادامه هم شاهد اختلاف کادر مدیریتی تیم امید و وزارت ورزش بودیم که وزارتخانه مجبور شد بیانیهای هم صادر کند.
فدراسیون فوتبال ٣١,٦ درصد
فدراسیون سعی کرد با انتخاب کاشانی نقش کمتری در فراهمکردن تدارکات برای تیم امید داشته باشد. با این حال بحث عقد قرارداد کادرفنی حتی در آستانه مسابقات نیز حل نشد، تا جایی که خاکپور مصاحبهای هم علیه کفاشیان انجام داد. البته سال قبل هم که این تیم با نظر فدراسیون به بازیهای آسیایی رفت، نتیجهای پایینتر از حد انتظار گرفت.
کادرفنی ٢٩,٢ درصد
تجربه پایین محمد خاکپور و حضور مایلیکهن با اظهارات عجیبش باعث شد انتقادات زیادی به کادرفنی صورت بگیرد. اینکه تقریبا ایران در ١٠دقیقه همه چیز را وا داد و از برخی بازیکنان نیز استفاده نکرد، باعث شد تا منتقدان سرمربی و بازیکن سابق تیمملی شمشیر را از رو بسته و به آنها حمله کنند. در هر صورت کادرفنی نیز قطعا بیتاثیر در این ناکامی نبوده است.
بازیکنان ١٤,٢ درصد
بازیکنانی که گفته میشد یکی از بهترین نسلهای تیم فوتبال امید را تشکیل دادهاند، آنچنان که باید چیزی از خود نشان ندادند و در بازی با ژاپن در ١٠ دقیقه ٣ گل دریافت کردند. حتی ستارههای این تیم ازجمله روزبه چشمی و مهدی ترابی پایینتر از حد انتظار ظاهر شدند تا انتقاداتی نسبت به نفراتی که در تیمهای باشگاهی خود ستاره هستند، انجام شود.
منبع: روزنامه شهروند