به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از سویی خیلی از منتقدان میگویند خاکپور سه مهره خوب یعنی جهانبخش، آزمون و عزتاللهی را در اختیار نداشت؛ بازیکنانی که در اروپا هستند. حال آنکه آیا خبر دارد چند بازیکن امیدهای ژاپن در اروپا بازی میکنند و برای این مسابقه نیامدند؟ در هر صورت ایران به تیمی باخت که نسبت به آن اردوهای بیشتر و بازیهای دوستانه بیشتری داشت. جالب اینجاست که ایران سه سال قبل مقابل همین تیم مساوی کرد، آن هم با هومن افاضلی!
تفاوت دو تیم ژاپن
ایران و ژاپن در سال ۲۰۱۳ و در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا مقابل هم قرار گرفتند که آن مسابقه ۳- ۳ مساوی شد. مقایسه لیست ژاپن امروز با ژاپن آن روز نشان میدهد که ۹ بازیکن آن مشترک هستند. کیوشیبی، هاراکاوا، کامکاوا، ماتسوبارا، یاماناکا، سوزوکی، نارا، آسانو و سوگیموتو بازیکنانی بودند که هم در آن تیم حضور داشتند و هم در این تیم. این یعنی ژاپن تغییرات خیلی زیادی نداشت. ایران در آن زمان با تدارک کمتر به مسابقات رفت و مقابل ژاپن به تساوی ۳- ۳ رسید.
ژاپن بیشتر هزینه میکند یا ایران؟
در حالی که تعدادی از بازیکنان تیم امید میگویند حمایت نشدند و امکانات خوبی در اختیار تیم امید قرار نگرفت، نگاهی به اردوهای آمادهسازی ژاپن و ایران نشان میدهد ژاپن نصف ایران هم اردو نداشته است! در سال ۲۰۱۵ تیم ملی ژاپن در مجموع تنها سه بازی دوستانه مقابل تیمهای ملی سنگاپور، میانمار و ماکائو انجام داد این در حالی است که ایران ۱۷ بازی دوستانه رسمی و غیررسمی انجام داده است.
تیم ملی امید از ۲۴ ژانویه سال ۲۰۱۵ بازیهای دوستانه خود را از دیدار مقابل میانمار شروع کرد. رقبای بعدی ایران به ترتیب، اوکراین، کویت، نپال، فلسطین، افغانستان، عربستان، باشگاه آنکارا ایکس ال، آچی لس هلند، رودا جی سی هلند، دس اسپورت بلژیک، بحرین، عربستانسعودی، یمن، سوریه، استرالیا و آنتالیا ایکس ال بودند. البته ایران ۴ مسابقه از این ۱۷ مسابقه را در مرحله اول مقدماتی المپیک انجام داد. امید ایران در سال ۲۰۱۵ به کشورهای قطر، ترکیه (دو بار)، امارات، هلند، بلژیک و کویت هم سفر کرد و اردو داشت تا مشخص شود به مراتب اردوهای آمادهسازیاش بیشتر از ژاپن بوده است. به همین دلیل نمیتوان گفت که ژاپن همه جوره از ایران برتر بوده و آنها هزینه میکنند و ایران نه!
منیع: خبر ورزشی