کد خبر:۵۰۳۴۶۰

پروژه‌های دولت مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نیست

یک اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی گفت: پروژه‌های دولت مبتنی بر برنامه‌های اقتصاد مقاومتی نیست.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» وحید شقاقی شهری گفت: پروژه‌های دولت هدف‌محور نیست یعنی مشخص نیست که اگر پروژه‌های مورد نظر دولت در اقتصاد کشور اجرا شود بهره‌وری در اقتصاد پیدا کند.

 

وی اضافه کرد: برداشت من این است که این پروژه‌ها نمی‌تواند اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق کند. به عبارتی دولتمردان از برنامه به پروژه نرسیدند، 12 برنامه را نوشتند یک گروه پروژه هم از دستگاه‌های اجرایی گرفته‌اند. بعد اینها را به همین شکل به هم وصل کرده‌اند.

 

وی بیان کرد: قرار بود که از برنامه‌ها به پروژه برسیم، اگر از برنامه به پروژه می‌رسیدیم می‌توانستیم به مردمی‌سازی اقتصاد دست پیدا کنیم، به نظر می‌رسد پروژه‌ها از جایی دیگر طراحی شده و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در جای دیگری طراحی شده و در یک مکان به هم وصل شده است. به همین دلیل پروژه‌ها اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق نمی‌کند.

 

این اقتصاددان بیان کرد: پایان پروژه‌ها مشخص نیست و زمان ندارد و منابع مالی و بودجه‌ای برای این پروژه‌ها دیده نشده برای برخی از وزارتخانه‌های مهم برنامه‌ای دیده نشده مثلا در بحث برونگرایی اقتصاد دیپلماسی اقتصادی برعهده وزارت امور خارجه است. این در حالی است که اصلا برنامه‌ای برای وزارت امور خارجه در سال 95 طراحی نشده است.

 

شقاقی شهری تصریح کرد: بحث شفاف‌سازی و مبارزه با فساد بر عهده وزارت دادگستری است در حالی که برای آن برنامه‌ای دیده نشده تقدم و تاخر پروژه‌ها مشخص نیست، معلوم نیست که می‌‌خواهند همه پروژه‌ها را با هم دنبال کنند، یا اولویت‌بندی دارند.

 

وی عنوان کرد: اگر این 96 پروژه را کنار هم بگذارید از دل آن اهداف اقتصاد مقاومتی خارج نمی‌شود، زیرا جدا از برنامه‌ها تعریف شده است. دولتمردان باید الزامات مردمی‌سازی اقتصاد را پیدا می‌کردند سپس از دل آن مجموعه پروژه‌هایی را خارج می‌کردند.

 

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: برنامه اقتصاد مقاومتی سال 95 نیاز به یک بازنگری جدی دارد، که امیدواریم دولت آن را جدی بگیرد.

 

منبع: نسیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار