افزایش نگرانی‌ها درباره آماده‌سازی استادیوم ماراکانا ریو
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۷۷۹۶

افزایش نگرانی‌ها درباره آماده‌سازی استادیوم ماراکانا ریو

نگرانی‌هایی درباره آماده‌سازی استادیوم ماراکانا، وجود دارد و ممکن است این ورزشگاه به آمادگی ایده‌آل خود نرسد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به نقل از Inside the gamdes، رودریگو گارسیا، یکی از مدیران کمیته ریو 2016 اعلام کرد نگران زمان محدود برای آماده‌سازی استادیوم بین مراسم افتتاحیه و بازی‌های نیمه نهایی فوتبال است.

 

مسئولان تنها 4 تا 5 روز وقت دارند که همین جدیدی را بکارند. چمن اصلی استادیوم بعد از مراسم افتتاحیه برداشته می‌شود و چمن جدید برای بازی‌ در استادیوم نصب می‌شود.

 

نگرانی اصلی این است که آیا قطعه‌ای چمن به خوبی در کنار هم قرار می‌گیرند و شکاف بین آن‌ها به قدری نیست که مشکلی برای فوتبالیست‌ها ایجاد کند. یکی از مشکلات دیگر این است که ماراکانا سقف ندارد و در صورتی که بعد از کار گذاشتن چمن باران بیاید. چمن غیر قابل استفاده خواهد شد و ممکن است بعضی از بازی‌ها جابه‌جا شوند.

 

در صورتی که همه چیز خوب پیش برود باز هم چمن جدید خیلی دوام نخواهد داشت و بعد از 4 بازی دیگر قابل استفاده نخواهد بود. برای بازی‌های پارالمپیک درباره چمن تعویض خواهد شد. ماراکانا در روز 8 می میزبان بازی‌ فوتبال خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار