اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سعید مهدوی کنی، رئیس دانشگاه امام صادق در دومین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی که در دانشگاه امام صادق (ع) در حال برگزاری است، با اشاره به ویژگی های رفتاری مرحوم آیت الله مهدوی کنی گفت: ایشان مدیریت و هدایت و امامت مردم را به عنوان وظیفه خود قرار داده بودند و به عنوان مبلغ دینی چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب گام های جدی برای این امر برداشته بودند و مجاهده با نفس را همیشه در کار لحاظ می کردند.
وی افزود: در تعلیم و تهذیب نفس و مجاهده نفس به جد کار می کردند و بسیاری از ویژگی های مثبت مدیریتی که از ایشان بروز پیدا می کرد، در دیگران و اطرافیان ایشان نیز ظهور می یافت. یکی از کلیدی ترین و عملی ترین مباحث ایشان بحث چهار مرحله معروف حوزه اخلاق یعنی مراوته، مراقبه، محاسبه و معاتبه بود و ایشان همیشه در سخنان خود می گفتند که بیاییم خدا را بشناسیم و برای زندگی خود برنامه داشته باشیم.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) ادامه داد: آیت الله مهدوی در ابتدا رابطه ای با خدا داشتند و بعد از آن معاهده درونی که تا انتها بر سر پیمان خود ماندند، در طول روز نیز این مراقبه را انجام می دادند و بر عهد خود پای بند بودند. پس از آن نوبت محاسبه و معاتبه خود بود و معتقد بودند لذتی که از نگاه چشیده ایم، باید با زجر و نوعی معاتبه پاک شود. این مدیریت خود، تبعا در مدیریت با دیگران هم بروز و ظهور پیدا می کرد و دیگران هم وقتی این صداقت را در ایشان می دیدند، مرید ایشان می شدند.
مهدوی کنی با اشاره به سخن امام علی(ع) گفت: امام علی(ع) فرموده اند «خداوند صدق ما را دید و نصر خود را فرستاد» و ایشان بر این اعتقاد عمیق استوار بودند. کلید موفقیت ایشان صداقت و عالم بودن به آنچه عامل بودند، می باشد. ایشان از جوانی تا رحلت کارهای متعددی انجام دادند؛ از جمله راه اندازی و فعال سازی مسجد جلیلی که یکی از پایگاه های انقلاب در تهران بود و مجموعه صادقیه که فعالیت های فرهنگی و هنری و تربیتی انجام می داد. حتی ایشان کانون هنری در این مجموعه تاسیس کرده بودند و نقش محوری در تشکیل جامعه روحانیت در دهه 40 و 50 داشتند و سال های سال دبیری جامعه روحانیت را برعهده داشتند.
وی اظهار داشت: تشکیل کمیته استقبال از امام، مشارکت در شورای انقلاب، تشکیل کمیته انقلاب اسلامی از دیگر کارهای ایشان بود. آیت الله مهدوی مسئولیت امنیت کشور را در بحرانی ترین شرایط که حتی در تهران روزانه 40 ترور انجام می شد، برعهده گرفته بودند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: حمایت از مناطق بمباران شده در زمان جنگ شورای نگهبان، سازمان تبلیغات و توجه به حوزه های فرهنگی و تاسیس دانشگاهی که از قبل از انقلاب آرزوی تحقق آن را داشت نیز، از کارهای آیت الله مهدوی کنی است. همیشه معتقد بودند که با نبود امکانات هم می توان فعالیت داشت.