کد خبر:۵۱۴۱۸۵

نخستین نشست تخصصی اندیشه‌های راهبر در موزه علوم برگزار شد

نخستین نشست تخصصی اندیشه‌های راهبر از سلسله نشست‌های فصلی موزه علوم و فناوری با حضور پژوهشگران و اساتید در سالن همایش موزه ملی ایران برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی موزه علوم و فناوری، نخستین نشست تخصصی اندیشه های راهبر از سلسله نشست های فصلی موزه علوم و فناوری روز جمعه هفتم خرداد با حضور پژوهشگران، اساتید، اندیشمندان، هنرمندان، مدیران، کارآفرینان خلاق و اصحاب رسانه از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در سالن همایش موزه ملی ایران برگزار شد.

 

این نشست با هدف توسعه انديشه اقتصاد دانش بنيان و گسترش علم و فناوري، در یک جمع پر شور برگزار شد و حاضران تجربيات، ایده های خلاق و راه های دستیبابی به موفقیت را به اشتراک گذاشتند.


«سخن گاه اندیشه های راهبر» یا همان «سار» که در سال جاری توسط موزه علوم کلید خورد، محل مناسبی برای اطلاع رسانی شرکت های دانش بنیان، نهادهای آموزشی و محصولات و رویدادهای علمی و فناورانه است.


این پروژه قصد دارد ذهن‌های خلاق و آماده را با کارهای انجام شده و مسیرهای مناسب برای شکل‌گیری و پرورش ایده‌ها آشنا کند و کمک نماید تا علاقمندان به علم و فناوری و ترویج علم با چهره‌های علمی و ایده‌های نوآورانه‌ی آن‌ها آشنا گردند.

 

در این برنامه، سیف اله جلیلی (رئیس موزه علوم و فناوری) درباره ایده راه اندازی و اهداف پروژه سار، محمدرضا نوروزی (مروج علم و هم آفرین پروژه راز) درباره ترویج علم در بستر اینترنت، مجید میرزا وزیری (استاد دانشگاه فردوسی مشهد) درباره آموزش غیررسمی شهر ریاضی، حازم فری پور (مدیر عامل شرکت فن آموز) درباره آموزش مبتنی بر انگیزش، علی عمیدی (از کارآفرینان برتر) درباره نحوه تبدیل ایده های ذهنی به شرکت های بزرگ، سمیه کرمی (عضو تحریریه مجله شگفت زار) درباره ادبیات علمی- تخیلی، مهران نوروزی (طراح مفهومی موزه علوم) درباره طراحی موزه های علم و فناوری و پویا نیکجو (فعال محیط زیست) درباره رویکرد طبیعت گرایی در آموزش به کودکان به سخنرانی و ارائه بحث پرداختند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار