کد خبر:۵۱۴۲۷۹

شاه‌ماهی تبریزی به تور پرسپولیس افتاد؟

به نظر میرسد بازیکن ارزنده گسترش فولاد قصد تمدید قرارداد با این تیم را ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روزهای اخیر خبرهایی در خصوص اختلاف محمد ابراهیمی با مسئولان گسترش فولاد در مورد مسائل مالی و اینکه این بازیکن پیشنهاد بالایی داده، مطرح شده است.

 

فراز کمالوند سرمربی گسترش فولاد در مورد اینکه آیا ابراهیمی قراردادش را با گسترش تمدید خواهد کرد یا خیر گفته : «محمد بازیکن خوبی است و چند سال شاگرد من بوده اما ما نمی‌توانیم از قوانین باشگاه عبور کنیم.»

 

گفته می شود ابراهیمی از پرسپولیس پیشنهاد دارد و در این خصوص مذاکراتی نیز صورت گرفته است. حتی برخی می‌گویند دلیل رقم بالایی که ابراهیمی به تیم فعلی‌اش ارائه کرده است پیشنهاد خوبی است که از پرسپولیس دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار