کد خبر:۵۱۴۳۶۶
گفتگو با عضو گروه مهندسین برجسته فرهنگستان علوم

واقفی که منافع اختراع خود را وقف توسعه علم و فناوری در جهان اسلام نمود

اعظم قلی ­زاده پاشا عضو گروه مهندسین برجسته فرهنگستان علوم، سابقه درخشان و طولانی در امر کارآفرینی و توسعه صنعت کشور دارد و همچنین دارای ابتکارات و نوآوری­ های زیادی نیز می­ باشد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اعظم قلی­ زاده پاشا عضو گروه مهندسین برجسته فرهنگستان علوم، سابقه درخشان و طولانی در امر کارآفرینی و توسعه صنعت کشور دارد و همچنین دارای ابتکارات و نوآوری­های زیادی نیز می­باشد.

 

این واقف بعنوان اولین خیّر نیک اندیشی است که اختراع خویش را در راستای توسعه علم و فناوری جهان اسلام ماندگار کرد. اختراع وی "تعدیل آب شور جهت امور کشاورزی" است که موجب رشد و توسعه اقتصادی ایران و تحول صنعت کشاورزی در تمامی جهان می­شود.

 

قلی زاده پاشا، نیمی از درآمد حاصل از اختراع خود را وقف جایزه مصطفی­(ص) نموده است.

 

این عضو گروه مهندسین برجسته فرهنگستان علوم در گفتگویی به جايگاه وقف در جوامع اسلامي اشاره كرد و گفت: نه تنها وقف در دين مبين اسلام و در بين مسلمين جهان داراي جايگاه ارزشمندي است بلكه در كشورهاي غيراسلامي هم با عناويني همچون خيريه از آن ياد مي­شود.

 

وی با اشاره به اینکه وقف در شكوفايي اقتصادي هر كشوري موثر است افزود: وقف يك سنت حسنه در جوامع اسلامي است و اگر اين سنت در جهان اسلام اجرايي شود مي­تواند به شكوفايي اقتصادي كشورها كمك كند.

 

قلی زاده پاشا خاطرنشان كرد: وقف يك حركت بسيار مباركي است و از اين طريق موفقيت­هاي بسياري نصيب ايران شده است و اگر اقتصاد مقاومتي كه جزء يكي از اساسي­ترين راه حل­ها براي اقتصاد كشورمان است به منصه ظهور برسد، وقف شكوفا خواهد شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار