کد خبر:۵۱۴۴۳۱
۲۰ کشته و زخمی در حمله جدید داعش به هواداران رئال در عراق
تروریستهای داعش بار دیگر به کانون هواداران رئال مادرید در عراق حمله کردند و آنجا را به خاک و خون کشیدند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بار دیگر کانون هواداران باشگاه رئال مادرید در عراق به خاک و خون کشیده شد. بنا بر گزارشها در شب فینال لیگ قهرمانان اروپا در حالی که هواداران دو آتشه کهکشانیها در شهرستان بعقوبه عراق در حال تماشا این بازی بودند 4 تروریست به آنها حمله کرده و آنها را قتل عام کردند.
رئیس کانون هواداران رئال مادرید عراق در گفت و گو با روزنامه آس اسپانیا بیان کرد: 4 تروریست به مقر کانون هواداران رئال مادرید واقع در شهر بعقوبه عراق شب فینال لیگ قهرمانان اروپا حمله کردند.
این روزنامه اسپانیایی تعداد تلفات این حادثه تروریستی را 12 کشته و 8 زخمی بیان کرد.
ماه گذشته نیز در یکی از مقرهای کانون هواداران رئال مادرید در شهر بلد عراق یک انتحاری خود را منفجر کرد و باعث کشته شدن 16 نفر و زخمی شدن 12 نفر دیگر شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.