کد خبر:۵۱۴۶۱۴
به همت معاونت امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی؛

ظرفیت‌های متخصصان و دانشمندان غیرمقیم با حضور ۵۰ ایرانی مقیم آلمان بررسی شد

ویدئو کنفرانسی با حضور۵۰ نفر از متخصصان، اساتید و دانشجویان ایرانی مقیم آلمان به میزبانی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مونیخ و معاونت امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این نشست با حضور  جناب علی مرتضی بیرنگ معاون محترم امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجتبی صدیقی معاون محترم دانشجویی وزارت علوم با هدف پاسخ به سوالات و ابهامات دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید ایرانی مقیم آلمان و همچنین شرح طرح ها و برنامه‏های معاونت علمي و فناوري و بنياد ملي نخبگان درخصوص استفاده از ظرفیت متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست، کلیپ‏های "شما جوانان را می شناسید؟" تهیه شده توسط ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی که به موضوع فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان می پردازد و "گزارش سمپوزیوم جراحان مغز و اعصاب با حضور پروفسور سمیعی" پخش و سپس عبدالله نکونام سرکنسول ایران در مونیخ توضیحاتی درخصوص شرکت کنندگان در ویدئو کنفراس و به طور کلی وضعیت ایرانیان مقیم آلمان ارائه کرد.

 

در ادامه، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از آمارهای دانشجویان و دانشگاه‏های کشور و همچنین رشد علمی و فناوری، توسعه پارک های فناوری و مراکز رشد و همکاریهای بین المللی وزارت علوم خصوصاً همکاری‏های علمی ایران و آلمان با محوریت DAAD ارائه کرد.   

 

معاون امور بین الملل و تبادل فناوری نیز ابتدا درخصوص فعالیت ها و برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه فناوری‏های راهبردی و شرکت‏های دانش‏بنیان توضیحاتی ارائه و سپس فعالیت های معاونت امور بین الملل و تبادل فناوری در سه حوزه دیپلماسی فناوری، توسعه کسب و کار بین الملل و  تبادل فناوری را تشریح کرد.

 

بیرنگ همچنین درخصوص طرح ها و برنامه های دفتر امور بین الملل بنیاد ملی نخبگان بخصوص طرح همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم که با هدف انتقال دانش، تجربه، و ایده‌های فناورانه به کشور  و ایجاد ارتباط موثر دانشمندان و متخصصان ایرانی غیرمقیم  با مراکز پژوهشی برگزیده در قالب حمایت از انجام دوره‌های علمی و پژوهشی شامل پسا دكتری، فرصت مطالعاتی، تعریف پروژه‌های فناوری كوتاه مدت و بلندمدت، و انجام سخنرانی‌ها و برگزاری كارگاه‌های تخصصی انجام می‏شود، نکاتی را اشاره کرد.

 

در پایان این ویدئو کنفرانس به سوالات و درخواست های مطرح شده شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار