به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو محمدعلی سبحان الاهی رئیس دانشگاه خوارزمی عصرامروز در همایش گرامی داشت روز بین المللی شدن این دانشگاه در مورد تاریخ جریان ارتباط علمی در کشور اظهار داشت: ما وارث مراکز علمی بزرگی مثل دانشگاه جندی شاپور هستیم که روابط بین الملل را در بحث علمی دنبال کرده اند و سیاستی که در این مراکز برای جذب هیئت علمی بوده است برای همه ما روشن است.
وی با تاکید براینکه آموزه های دینی ما به ما گفته است که علم هر جا باشد برای جستجوی آن تلاش کنیم افزود: علم مرز جغرافیایی نمی شناسد در چشم انداز کشور ما هم برای توسعه علم و تعامل با جهان دستوراتی آمده است هم چنین در برنامه توسعه پنجم و ششم کشور نیز این دستورات ادامه دارد.
سبحان الاهی ادامه داد: پیامد این ارتباطات روشن است و همین طور دولت و آموزش عالی هم سیاست هایشان برای تقویت ارتباطات بین الملل است هر بخش نامه ای که از طرف وزارتخانه علم و تحقیقات می آید بخشی از آن تقویت ارتباطات بین المللی است.
رئیس دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: رشد تعداد کرسی های بین المللی، افزایش سهم ایران، رشد همایش ها و شرکت های دانش بنیان از موارد مهم برنامه بین المللی شدن دانشگاه ها است از زمانی که در این مسئولیت خدمت می کنم توسعه برنامه های بین المللی دانشگاه در اولویت قرار گرفته است هم چنین این توسعه در سند راهبردی دانشگاه با دوازده هدف قرار گرفته است.
وی با اعلام این خبرکه در هر معاونت دانشگاه یک کارشناس بین الملل قرار گرفته اضافه کرد: نقشه راه بین المللی شدن دانشگاه خوارزمی تدوین شده که در این نقشه راه تمام فعالیت هایی که باید انجام گیرد تعیین گردیده است در این راستا دانشکده زبان و ادبیات خارجی را از دانشگاه علوم انسانی جدا کردیم.